no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

ADG International

ADG International


ADG International's financial review

Employees

2


ADG International information

ADG International Dış Ticaret Anonim Şirketi 1996 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Avrupa Ülkeleri ile ithalat ve ihracatı güvenle bu günlere kadar ulaştırmış olan firmamız günümüz şartlarına göre hareket edip ihtiyaçlara göre hedefler kurmaktadır. Çin üretimi olan ürünlerin ülkemizde ve batı ülkelerde rağbet görüyor olmasından dolayı firmamıza duyulan güvenin devamını sağlamak için Çin'de şubemizi...
ADG International Dış Ticaret Anonim Şirketi 1996 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Avrupa Ülkeleri ile ithalat ve ihracatı güvenle bu günlere kadar ulaştırmış olan firmamız günümüz şartlarına göre hareket edip ihtiyaçlara göre hedefler kurmaktadır. Çin üretimi olan ürünlerin ülkemizde ve batı ülkelerde rağbet görüyor olmasından dolayı firmamıza duyulan güvenin devamını sağlamak için Çin'de şubemizi açarak ticaret faaliyetlerimizi hızlandırdık. Bu vesile ile imalatçı denetimiyle birlikte malın kalite denetiminin de kendi bünyemizde kontrolünü sağlamış bulunmaktayız. 2016 yılında e-ticaret sektörün yaygınlaşması bu sektöre de girmemize olanak sağlamıştır. Hali hazırda zirvede olan e-ticaret sitelerin tedarikçisi olan firmamız kendini bu sektöre adapte etmekte zorlanmamıştır.ADG International Dış Ticaret A.Ş olarak Çin üzerinden Türkiye başta olmak üzere Amerika, Almanya, Fransa, Belçika, Mısır, Rusya gibi ülkelere 25 yıldan beri ihracat yapmaktayız. Çin'de bulunan merkezimiz ve İstanbul ofisimizle sizlere ithalat ve ihracat imkânını en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz. Çin'den en güvenli şekilde ürün seçmek, fiyatlandırmak, araştırmak ve lojistik destek gibi hizmetleri en güvenilir şekilde veriyoruz. Çin'i ziyaret edip fabrikalarla ve iş adamlarıyla tanışmak isteyen müşterilerimize ticari köprü görevini yıllardır en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz.

ADG International industries

Import & export
Wholesale import & export
International trade & development

ADG International's financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.