no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

AfdelingContracten.nl

AfdelingContracten.nl


AfdelingContracten.nl's financial review


AfdelingContracten.nl information

Stel, je hebt een mooie samenwerking met een leverancier of klant op het oog, jullie zijn er op hoofdlijnen bijna uit en wil het liefst gelijk aan de slag samen. Alleen het contract en de ‘kleine lettertjes' nog…De meeste mensen kijken hier niet naar uit. Contracten zijn lastig om op te stellen, taai om te lezen en de algemene voorwaarden zijn niet om door te komen.Je wéét dat je er niet aan ontko...
Stel, je hebt een mooie samenwerking met een leverancier of klant op het oog, jullie zijn er op hoofdlijnen bijna uit en wil het liefst gelijk aan de slag samen. Alleen het contract en de ‘kleine lettertjes' nog…De meeste mensen kijken hier niet naar uit. Contracten zijn lastig om op te stellen, taai om te lezen en de algemene voorwaarden zijn niet om door te komen.Je wéét dat je er niet aan ontkomt, het risico om met je ogen dicht een handtekening te zetten is vragen om problemen.... Had je nu maar een contractspecialist die je door deze fase heen helpt…Die specialist ís er voor je: je eigen Afdeling Contracten op het moment dat je haar nodig hebt. Met meer dan 25 jaar ervaring in inkoop en contractmanagement begeleid ik je bij alle vragen die je een contractspecialist zou kunnen stellen. > Ik kan je contracten opstellen, beoordelen, zoeken naar kostenbesparingen of ‘vergeten geld',> ik kan je tijdig laten weten wanneer een contract afloopt om kosten voor ongebruikte diensten te voorkomen,> in overleg kan ik bestaande contracten opzeggen, verlengen of heronderhandelen,> ik help je bij je eigen inkoop en contractmanagement processen en kan bijvoorbeeld een overzichtelijke contractadministratie voor je inrichten, Maar vooral kan ik geld voor je verdienen! Óf kosten besparen, maar net hoe je het wilt zien.Dat is wat je van Afdeling Contracten mag verwachten! Op het moment dat je het nodig hebt, voor de tijd dat je het nodig hebt, voor de expertise die je nodig hebt!

AfdelingContracten.nl industries

Management consulting
Business consulting & services

AfdelingContracten.nl's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.