no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Allimone

Allimone


Allimone's financial review

Employees

1


Allimone information

Allimone - met de smaak van CitroenAllimone promoot, verzorgt, deelt gezonde kennis, verwondert en adviseert gulzig over Citroenbomen.Allimone zaait, bloeit, snoeit en bakt Citroentaarten, kijkt over de grens in Italië, Allimone heeft pit, werpt haar vruchten af en fleurt tuinen en terrassen op. Bovendien heeft Allimone een onbedwingbare honger om vele Citroenliefhebbers te bereiken en te enthousi...
Allimone - met de smaak van CitroenAllimone promoot, verzorgt, deelt gezonde kennis, verwondert en adviseert gulzig over Citroenbomen.Allimone zaait, bloeit, snoeit en bakt Citroentaarten, kijkt over de grens in Italië, Allimone heeft pit, werpt haar vruchten af en fleurt tuinen en terrassen op. Bovendien heeft Allimone een onbedwingbare honger om vele Citroenliefhebbers te bereiken en te enthousiasmeren met workshops. Allimone is een voorstander van puur natuur. Allimone zet de Citroen - Limone in het stralende middelpunt en je leest alles over de Citroenboom, recepten, producten en ‘Limonaie' (Citroenboomkassen) die met de smaak van deze frisse, felgele en inspirerende vrucht te maken heeft met een directe link naar Italië. Het land van de Citroenen met valleien van naar parfum geurende biologische Citroenen. De Citroen prikkelt vele zintuigen: smaak, geur, zicht, tast en gevoel. Ik ben tuk op de Citroen en heb veel zelfstudie gedaan en vele hoveniers in Italië en Nederland gesproken over de verzorging van de Citroenboom.De belangstelling hiervoor is groot en Allimone krijgt veel vragen van Citroenliefhebbers over de verzorging van de Citroenboom in Nederland. Dit kun je niet vergelijken met de verzorging van een Citroenboom in Italië of elders in een Mediterraans klimaat.Daarom heeft Allimone de Citroenkalender geschreven, waarin een maandelijkse stappenplan is beschreven voor de verzorging van de Citroenboom. Je kunt deze bestellen via de website www.allimone.nl.Allimone geeft ook workshops Citrusboomverzorging. Tijdens deze 2,5 uur durende leerzame en smaakvolle workshop leer je de basistechnieken.Ik kom graag een workshop bij jou in de tuin, aan de grote eettafel of bij een tuincentrum bij jou in de buurt geven, zodat we direct met jouw eigen Citroenboom in de praktijk kunnen brengen wat je leert.

Heb je interesse, laat het mij weten door mij een e-mail te sturen via Monique@allimone.nlCiao Ciao en gezonde groet,Monique🍋🌿

Allimone industries

Workshops
Italian hotspots with lemon country
Writer citroenkalender
Lemon recipes

Allimone's financial review

Employees

1

Technologies

Email Providers
Load Balancers
E-commerce Platforms

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.