no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Astone Beton AŞ.

Astone Beton AŞ.


Astone Beton AŞ.'s financial review

Employees

2


Astone Beton AŞ. information

Hazır beton elemanları sektöründe 1986 yılından günümüze gelinceye kadar edinmiş olduğumuz bilgi ve tecrübelerimizi geleceğe taşımak amacıyla, hali hazırda 2003 yılından beri üretim yaptığımız Sancaktepe' ye bağlı Paşaköy mahallesinde bulunan fabrikamızda, ASTONE BETON ELEMANLARI ve İNŞAAT A.Ş. olarak, konusunda uzman ve dinamik personelimizle yeni bir başlangıç yapıyoruz. Birbirinden değerli ça...
Hazır beton elemanları sektöründe 1986 yılından günümüze gelinceye kadar edinmiş olduğumuz bilgi ve tecrübelerimizi geleceğe taşımak amacıyla, hali hazırda 2003 yılından beri üretim yaptığımız Sancaktepe' ye bağlı Paşaköy mahallesinde bulunan fabrikamızda, ASTONE BETON ELEMANLARI ve İNŞAAT A.Ş. olarak, konusunda uzman ve dinamik personelimizle yeni bir başlangıç yapıyoruz. Birbirinden değerli çalışanlarımızın ve çözüm ortaklarımızın fikirleri, emekleri ve ürettikleri sayesinde ortak akılla hareke edip, yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya, fikirler ve projeler geliştirmeye, yatırımlarımızı büyütmeye devam edeceğiz. Ülkemiz şartlarında en son teknolojilerle yüksek üretim kapasitesi ile üretim yapmakta olup teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmekteyiz. Tüm üretim proseslerinde gerekli olan kalite standartlarına uygun üretim gerçekleştirirken, yönetimde de toplam kalite anlayışını özümseyerek kurumsallaşmak ve sektörümüzde vazgeçilmez bir kuruluş olmak için çalışma azmindeyiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki Ülkemize, insanımıza ve geleceğimize sağlayabileceğimiz en iyi fayda üretim ve istihdama katkı vermektir. İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Yönetim Planımızı oluştururken, yasal şartlar başta olmak üzere bu alandaki tüm gelişmeler ve özellikle Avrupa Birliği yeni yaklaşım direktiflerini esas aldık. İş sağlığı ve güvenliği alanındaki yeni yaklaşımlara paralel olarak sadece yasal şartların sağlanması ile yetinilmemiş, risk yönetimi ve risk değerlendirmesi uygulamaları ile sürekli iyileştirme esas alınmıştır. İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Yönetim şartlarına uygun üretim yapmak Misyonu ile çıktığımız bu yolda, insanımıza ve toplumumuza olan sorumluluğumuzun bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemizin son yıllarda kazanmış olduğu kalkınma hareketinde, ASTONE BETON ELEMANLARI ve İNŞAAT A.Ş. olarak bizde, muasır medeniyet yarışında Ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak Vizyonu ile hizmet etmeye devam edeceğiz...

Astone Beton AŞ. industries

Sehir planlama
Peyzaj
Mimarlik
Building materials

Astone Beton AŞ.'s financial review

Employees

2

Technologies

Email Providers
Frameworks and Programming Languages
Load Balancers
CSS and JavaScript Libraries

Notable Alumni

Zafer Yurdakul
Administrative Affairs Supervisor
OYAK

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.