no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Auto Hybeš s.r.o.

Auto Hybeš s.r.o.


Auto Hybeš s.r.o.'s financial review

Employees

6


Auto Hybeš s.r.o. information

Auto Hybeš s.r.o. působí úspěšně na automobilovém trhu východočeského regionu již více než 25 let. Svým zákazníkům nabízíme kompletní servisní i prodejní služby již od roku 1993. Firma byla založena 20.1.1993 Josefem Hybešem, po kterém nesla i dlouhá léta název Josef Hybeš – Autoservis Hybeš.Sídlo firmy se nachází na strategickém místě mezi Pardubicemi a Chrudimí. Vzdálenost přibližně 6 km od Pard...
Auto Hybeš s.r.o. působí úspěšně na automobilovém trhu východočeského regionu již více než 25 let. Svým zákazníkům nabízíme kompletní servisní i prodejní služby již od roku 1993. Firma byla založena 20.1.1993 Josefem Hybešem, po kterém nesla i dlouhá léta název Josef Hybeš – Autoservis Hybeš.Sídlo firmy se nachází na strategickém místě mezi Pardubicemi a Chrudimí. Vzdálenost přibližně 6 km od Pardubic a 6 km od Chrudimi činí naši firmu snadno dostupnou a přístupnou pro naše zákazníky.Vše začalo v roce 1993, kdy se začala psát naše spolupráce se značkou Škoda. Jako autorizovaný servis a prodejce vozů Škoda působíme dodnes. Autosalon Škoda prošel již řadou přestaveb a modernizací, ta poslední proběhla v roce 2014.V roce 2005 jsme naše portfolio rozšířili o značku Kia. Prakticky přes noc a na "zelené louce" vyrostl nový autosalon Kia, ve kterém rovněž našim zákazníkům nabízíme prodejní a servisní služby Kia té nejvyšší kvality.Od roku 2012 disponujeme rovněž autorizovaným prodejem ojetých vozidel Škoda Plus. V prodeji ojetých vozů se soustředíme na vozy všech značek do 5-ti let stáří se zákaznickými výhodami, které jsou součástí námi využívaného programu Škoda Plus. Zvláštní kategorií jsou naše Škoda Plus ROČNÍ VOZY (nejčastěji referentské ze Škoda Auto a.s.) s plnou tovární zárukou (tj. minimálně 24 měsíců), stářím max. do 18 měsíců a najetými max. 30 000 kilometry.Jsme autorizovaným dealerem i servisním střediskem pro vozy Škoda a Kia. Autorizované servisy Škoda a Kia ve Dřenicích jsou vybaveny nejmodernější technikou danou přísnými standardy výrobců Škoda a Kia. Našim zákazníkům nabízíme komplexní služby: od prodeje nových vozů Škoda a Kia, náhradních dílů a příslušenství až po karosářské a lakýrnické práce či přípravu vozu na STK. Samozřejmostí je výkup vozidel, s jasným původem a servisní historií, za hotové či na proti-účet.

Auto Hybeš s.r.o. industries

Prodej skoda plus referentske vozy skoda
Autobazar
Autorizovany servis a prodej vozu kia
Centrum ojetych vozu kia

Auto Hybeš s.r.o.'s financial review

Employees

6

Employees

Majitel společnosti
Vedoucí autosalonu Kia
Vedoucí prodeje MG

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.