no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Bergschenhoek Groep B.V.

Bergschenhoek Groep B.V.


Bergschenhoek Groep B.V.'s financial review

Employees

21


Bergschenhoek Groep B.V. information

Bergschenhoek Groep B.V. is de holding van de Bergschenhoek Groep. Het hoofdkantoor van de holding is gevestigd in Bergschenhoek. Vanuit deze plek worden de wereldwijde activiteiten van de verschillende werkmaatschappijen gecoördineerd. Bergschenhoek Groep B.V. is voortgekomen uit de voormalige Betonwarenfabriek Hercules N.V., opgericht in 1956 als onderdeel van de Rook Groep (anno 1919).De Bergsc...
Bergschenhoek Groep B.V. is de holding van de Bergschenhoek Groep. Het hoofdkantoor van de holding is gevestigd in Bergschenhoek. Vanuit deze plek worden de wereldwijde activiteiten van de verschillende werkmaatschappijen gecoördineerd. Bergschenhoek Groep B.V. is voortgekomen uit de voormalige Betonwarenfabriek Hercules N.V., opgericht in 1956 als onderdeel van de Rook Groep (anno 1919).De Bergschenhoek Groep B.V. is een familiebedrijf met een lange traditie, die start in het begin van de twintigste eeuw. In bijna 100 jaar is er gebouwd aan een groep van (productie)bedrijven die werken vanuit één centrale visie:Het leveren van bouw gerelateerde kwaliteitsproducten op basis van een gedegen technisch advies, met de behoefte van de klant of gebruiker als middelpunt. Duurzame relaties met medewerkers, afnemers, opdrachtgevers en andere partners zijn daarvoor van essentieel belang.De drijfveer van de aandeelhouders van de Bergschenhoek Groep is het continueren van de onderneming op de lange termijn, waarbij wordt gestreefd naar een optimaal resultaat en winstgevende groei binnen een maatschappelijk verantwoorde context.Groot belang wordt gehecht aan de waarborging van kwaliteit en aan gezonde en veilige arbeidsomstandigheden en milieubewust gedrag. Dit komt mede tot uiting in diverse certificeringen binnen de bedrijven, zoals de certificering volgens ISO 9001 certificaat. Daarnaast zijn de bedrijven vertegenwoordigd in tal van branche verenigingen.De geschiedenis van het familiebedrijf heeft een fundament neergezet dat de basis is voor de wijze waarop heden ten dage vorm wordt gegeven aan een succesvol bedrijf. De kernwaarden die door de jaren heen vast geankerd zijn in het fundament, geven richting aan de visie van de Bergschenhoek Groep en haarbedrijven en staan voor wat de Bergschenhoek Groep waardevol vindt:Verantwoordelijkheid, Integriteit, Ontwikkeling, Zelfstandigheid, Duurzaamheid, Flexibiliteit, Kwaliteit, Samenwerking en Betrokkenheid.

Bergschenhoek Groep B.V. industries

Weg en waterbouw amp waterbeheersing
Grond
Lucht ventilatie
Weg en waterbouw waterbeheersing

Bergschenhoek Groep B.V.'s financial review

Employees

21

Technologies

Email Providers
Online Video Platforms
CSS and JavaScript Libraries
Payments

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.