no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Beyaz Fırın

Beyaz Fırın


Beyaz Fırın's financial review

Employees

200


Beyaz Fırın information

Beyaz Fırın'ın hikayesi, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. Eski İstanbul'da bir poğaça fırını olarak başlayan, İstanbul'un iki yakasını dolaştıktan sonra Kadıköy'de büyüyüp serpilen, İstanbul'la yoğrulan bir serüven…Beyaz Fırın, 5 nesil önce büyük dede Kosma Stoyanof ile başlayan bu yolculuk boyunca tarihe tanıklık etmiş, yıllar içerisinde hep gelişmiş ama ilk günkü kimliğinden ve kalite ...
Beyaz Fırın'ın hikayesi, iki asırlık dolu dolu bir lezzet hikayesi. Eski İstanbul'da bir poğaça fırını olarak başlayan, İstanbul'un iki yakasını dolaştıktan sonra Kadıköy'de büyüyüp serpilen, İstanbul'la yoğrulan bir serüven…Beyaz Fırın, 5 nesil önce büyük dede Kosma Stoyanof ile başlayan bu yolculuk boyunca tarihe tanıklık etmiş, yıllar içerisinde hep gelişmiş ama ilk günkü kimliğinden ve kalite anlayışından hiç ödün vermemiş. Ailenin büyüklerinden küçüklerine aktarılan tecrübe ise, bugün Beyaz Fırın'ın arkasındaki mutfağın temeli olmuş. İki asırlık hizmet tecrübesinin yanısıra, 2012 yılında Suadiye ve 2013 yılında Ataşehir mağazalarında Brasserie konseptine geçerek, yeme içme kültürünü yakından takip eden, geleceği gören bakış açısı ile yoluna devam ediyor. 250 kişiyi aşan ekibiyle Beyaz Fırın her yeni güne "taze ve günlük"​ lezzetlerle başlar. Mutfaktan çıkacak her ürünü doğal ve katkısız olarak hazırlamak ve hamuru aşkla yoğurmak, iki asırdır hem Stoyanoflar'ın, hem de Beyaz Fırın çalışanlarının ödün vermediği ilkelerin başında geliyor.Nesilden nesile aktarılan deneyimler ve köklü geçmişin oluşturduğu ortak kurum kültürü, bugüne kadar Beyaz Fırın'da emeği geçen herkes kadar, ekibin yeni üyelerinin vizyonuyla da gelişip sağlamlaşıyor. Beyaz Fırın müşterisiyle yakın ilişkisini, "insanların anılarıyla büyüyen bir marka" olmanın bilinciyle en önde konumlandırırken müşterisini dinlemeyi, anlamayı, tepkilerini önemseyerek gelişmeyi hedefliyor.Kurumsallaşmanın öneminin farkında olan bir aile şirketi olarak Beyaz Fırın 2014 itibarı ile kurumsallaşma sürecinin büyük kısmını tamamladı. Bu süreçte eğitimin katkısını hep akılda tutarak eğitim yatırımlarına yoğunluk verildi. Dışarıdan alınan eğitimler ve Beyaz Fırın bünyesinde eğitici konumdaki kişilerle yapılan çalışmalar sayesinde kurum içi sistem iyileştirmeleri sürerken bu yatırımın sonuçları Beyaz Fırın'ın marka değerini besleyen ve yukarı çeken unsurlar olarak titizlikle değerlendiriliyor.

Beyaz Fırın industries

Restaurants

Beyaz Fırın's financial review

Employees

200

Employees

İnsan Kaynakları Şefi
İnsan kaynakları Müdür Yardımcısı
Stajyer Mühendis
Human Resources Assistant Specialist

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.