no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Beyond Breath

Beyond Breath


Beyond Breath's financial review

Employees

1


Beyond Breath information

Beyond Breath er Founded af mig, Pernille C. Lotus - jeg er tidligere CEO for WeAreCube (et af nordens største Influencer agencies). Efter 9 år med et liv i hamsterhjulet besluttede jeg mig, for at stoppe op og mærke efter, om jeg stadig befandt mig på rette vej. Min krop havde smerter og jeg var en dårlig udgave af mig selv, jeg var en sur mor og en dårlig partner, samt en fraværende chef. De sid...
Beyond Breath er Founded af mig, Pernille C. Lotus - jeg er tidligere CEO for WeAreCube (et af nordens største Influencer agencies). Efter 9 år med et liv i hamsterhjulet besluttede jeg mig, for at stoppe op og mærke efter, om jeg stadig befandt mig på rette vej. Min krop havde smerter og jeg var en dårlig udgave af mig selv, jeg var en sur mor og en dårlig partner, samt en fraværende chef. De sidste år af min karriere måtte jeg tvinge mig selv til at hoppe i havet i få graders vand og lave forskellige vejrtrækningsøvelser, for bare at kunne stå op og tage på arbejde. 31.12.23 blev datoen hvor jeg sluttede mit velbetalte CEO job og sprang ud som Breathwork instruktør og Meditationslærer med Beyond Breath <3 Jeg har et inderlig ønske om at gøre verden til et bedre sted og at det starter med DIG. Det er vigtigt at du giver dig selv iltmasken på først, du kan kun give det til andre du selv har og derfor skal du fylde dig selv op. Breathwork & Meditation, samt Saunagus og koldtvandsterapi er nogle af de mest effektive værktøjer der findes til at komme ud af hovedet (stress) og tilbage i kroppen! Jeg tilbyder sessions i Shamballa Room indre by 3 dage om ugen, 1:1 sessions, Saunagus på Winter Island og ikke mindst at komme ud og lære lederteams og ansatte i virksomhederne, hvordan man kan anvende disse tools til at forbygge sygdom og stress. Håber vores vej krydses en dag :-) Breath Regards, Pernille C Lotus

Beyond Breath industries

Mental health care
Hospital & health care

Beyond Breath's financial review

Employees

1

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.