no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Biotekno

Biotekno


Biotekno's financial review

Employees

49


Biotekno information

Kurulduğu 2003 yılından bu yana BİOTEKNO, uzman yazılım kadrosu, satış, iş geliştirme, operasyon, saha ve müşteri hizmetleri ekipleriyle Katma Değerli İletişim ve Pazarlama Çözümleri sunmaktadır.Biotekno geliştirdiği katma değerli servis platformlarının yanında, kurumlara özel çözümler sunar. Teknoloji birikimi, kurumsal uygulama geliştirme ve operasyon tecrübeleri ile oluşturduğu servis platforml...
Kurulduğu 2003 yılından bu yana BİOTEKNO, uzman yazılım kadrosu, satış, iş geliştirme, operasyon, saha ve müşteri hizmetleri ekipleriyle Katma Değerli İletişim ve Pazarlama Çözümleri sunmaktadır.Biotekno geliştirdiği katma değerli servis platformlarının yanında, kurumlara özel çözümler sunar. Teknoloji birikimi, kurumsal uygulama geliştirme ve operasyon tecrübeleri ile oluşturduğu servis platformlarında 8000 üzerinde kurumsal müşteriye hizmet vermekte ve 7/365 desteğini sağlamaktadır.Müşteri odaklı bir bakış açısı ve geliştirdiği yenilikçi ürünlerle, dünya standartlarında hizmet sunma becerisine sahiptir. Biotekno kurumların ihtiyaçlarını iyi analiz eder ve verimlilik artırıcı katma değerli iletişim ve pazarlama servisleri üretir.Biotekno geliştirdiği Katma Değerli İletişim Çözümleri kapsamında Toplu SMS, İnteraktif SMS, Toplu Mail, Toplu Ses-IVR, Bas Konuş ( Push To Talk ) platformlarını yönetmektedir. Dijital Katalog, Mobil Eğitim, Mobil Pazarlama, Promosyon Kart çözümleri ile Katma Değerli Pazarlama Çözümleri sunar.Biotekno, bugüne kadar geliştirmiş olduğu ürünler ve hizmetlerde göstermiş olduğu performansın sonucu olarak, Türkiye'de ve Dünya'da birçok ödül kazanarak başarısını tescillemiştir.

Biotekno industries

A2p sms messasing
Mobile operator solutions
Telecommunication
Gsm operatoer coezuemleri

Biotekno's financial review

Employees

49

Employees

Board Member
Digital Marketing Manager
Sales Manager
Retail Business Development Manager
Network uzmanı

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.