no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Blaaauw

Blaaauw


Blaaauw's financial review

Employees

5


Blaaauw information

Blaaauw met triple A staat voor Aandacht, Aandacht en Aandacht. Blaaauw gelooft in aandacht voor het persoonlijke merk, oftewel: wie en wat zou je zijn - als je een merk zou zijn? Succesvolle merken kenmerken zich namelijk door een sterk innerlijk en bijpassend gedrag. De vraag is nu: "Hoe sterk is jouw innerlijk en past je gedrag daarbij?". De antwoorden op deze vragen helpen je om een prettig en...
Blaaauw met triple A staat voor Aandacht, Aandacht en Aandacht. Blaaauw gelooft in aandacht voor het persoonlijke merk, oftewel: wie en wat zou je zijn - als je een merk zou zijn? Succesvolle merken kenmerken zich namelijk door een sterk innerlijk en bijpassend gedrag. De vraag is nu: "Hoe sterk is jouw innerlijk en past je gedrag daarbij?". De antwoorden op deze vragen helpen je om een prettig en succesvol leven te leiden, zowel zakelijk als privé. Waarbij Blaaauw succes vertaalt als lekker in je vel zitten en aandacht hebben voor alles wat je voelt, denkt en doet. Blaaauw werkt al jaren succesvol en met plezier samen met diverse bedrijven en opleidingsbureaus. Je kunt Blaaauw inschakelen voor diverse trainingen en coaching op het gebied van een sterk innerlijk en bijpassend gedrag. Blaaauw past bij jou! Voor een sterk innerlijk, kies je Blaaauwdruk. Trainingen en coaching met aandacht voor persoonlijk inzicht en persoonlijke ontwikkeling. Voor een sterke uiting in schriftelijke kwaliteiten, kies je Blaaauwschrijven. In deze trainingen en coaching nemen we met aandacht alles door wat te maken heeft met schrijven. Van nieuwe spelling tot hoe schrijf ik een duidelijke en professionele e-mail. Van een B1-schrijfstijl tot de d's en de t's. Van effectief, commercieel en creatief schrijven tot het opstellen van een rapport of een sollicitatiebrief. Naast uitleg is er vooral veel aandacht voor oefening en schrijven! Voor krachtige en aandachtige mondelinge kwaliteiten, kies je Blaaauwspreken. Mondelinge communicatie vereist aandacht, inzicht en vaardigheden. Of het nu gaat om een kennismakingsgesprek, een telefoongesprek of een slechtnieuwsgesprek. Duidelijk en helder overkomen op een manier die bij je past. De communicatietrainingen en coachingsessies van Blaaauw zorgen voor een direct resultaat in innerlijk en gedrag of combinaties daarvan. Blaaauw verzorgt deze trainingen en coaching 1 op 1 en in groepsverband.

Blaaauw industries

Professional training & coaching

Blaaauw's financial review

Employees

5

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.