no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Bouwbedrijf Jongerius

Bouwbedrijf Jongerius


Bouwbedrijf Jongerius' financial review

Employees

7


Bouwbedrijf Jongerius information

Bouwbedrijf Jongerius is een al meer dan 140 jaar bestaand (familie)bedrijf en daarmee een begrip in het Westland. Ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als verbouw en renovatie. Wij hanteren ook bij onze nieuwbouwprojecten de woorden ‘innovatief' en ‘duurzaam' als kernwaarden. Daarnaast neemt Bouwbedrijf Jongerius de rol van hoofdaannemer op zich b...
Bouwbedrijf Jongerius is een al meer dan 140 jaar bestaand (familie)bedrijf en daarmee een begrip in het Westland. Ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen is gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als verbouw en renovatie. Wij hanteren ook bij onze nieuwbouwprojecten de woorden ‘innovatief' en ‘duurzaam' als kernwaarden. Daarnaast neemt Bouwbedrijf Jongerius de rol van hoofdaannemer op zich bij projecten in de utiliteitsbouw.NieuwbouwBouwbedrijf Jongerius heeft zich door de jaren heen bewezen met gevarieerde nieuwbouwprojecten. Ons uitgangspunt is daarbij dat elk project in samenspraak met de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Op het bouwterrein ziet u niet alleen ons eigen vakbekwame personeel, maar ook onze deskundige onderaannemers en betrouwbare leveranciers. Die weten welke kwaliteitseisen wij stellen en voldoen daar ook aan.Verbouw en renovatieVan oudsher is ons bedrijf gespecialiseerd in verbouw en renovatie. Daarbij gaan wij niet over een nacht ijs. We zoeken samen met de opdrachtgever naar innovatieve en duurzame oplossingen. Ons uitgangspunt is daarbij altijd om uw bezit naar een nieuw en hoger niveau te tillen. Om dat te bereiken worden onderdelen van het project in onze eigen, met de modernste machines uitgeruste werkplaats vervaardigd.

Bouwbedrijf Jongerius industries

Construction

Bouwbedrijf Jongerius' financial review

Employees

7

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.