no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Bunnpris

Bunnpris


Bunnpris' financial review

Bunnpris' Revenue (Yearly)

40M

Employees

520


Bunnpris information

Velkommen til Bunnpris! Kjenner du historien til Bunnpris?Tenk deg tilbake til 1830, det er der vårt eventyr starter. Selv om navnet Bunnpris ikke var kjent den gang, hadde gründeren vår, Ivar K. Lykke, satt i gang sin aller første handelsbedrift. Den gangen var det ikke dagligvarer han handlet med, men kvern- og møllestein. Varene ble fraktet med egne skip mellom Sør- og Østlandet. Noen ganger be...
Velkommen til Bunnpris! Kjenner du historien til Bunnpris?Tenk deg tilbake til 1830, det er der vårt eventyr starter. Selv om navnet Bunnpris ikke var kjent den gang, hadde gründeren vår, Ivar K. Lykke, satt i gang sin aller første handelsbedrift. Den gangen var det ikke dagligvarer han handlet med, men kvern- og møllestein. Varene ble fraktet med egne skip mellom Sør- og Østlandet. Noen ganger betalte folk for steinene med ting som f.eks. smør.Ganske annerledes fra det vi kjenner i dag! I 1981 ble den første Bunnprisbutikken åpnet. Den åpnet på Øya i Trondheim. Trond Lykke ledet virksomheten. Bunnpris er fortsatt en familiebedrift med hovedkontor i Trondheim. I dag er det Christian Lykke, sønn og sjette generasjons kjøpmann som sitter i førersete for kjeden. Bunnpris består av over 250 butikker. Vi er kledd i gult og sort, og strekker oss hele veien fra Rypefjord i Nord til Høllen i Sør. Vi er den minste av dagligvarekjedene i Norge, men i nær 200 år har vi vært i vekst. Det takket være selvstendige kjøpmenn som brenner for å gi deg den beste butikkopplevelsen. Mange av våre kjøpmenn gir masse tilbake til sine lokalmiljø. Enten det er å gi arbeidstrening til folk som synes dagene kan være vanskelige, arrangere håndball eller fotballturneringer eller skape arrangementer som jul eller sommer i bygda. Sammen bygger vi vår lille, litt annerledes kjede dag for dag. Vil du bli en del av gjengen, ta kontakt med en av våre regionssjefer.

Bunnpris industries

Retail

Bunnpris' financial review

Bunnpris' Revenue (Yearly)

40M

Employees

520

Technologies

Email Delivery
Email Providers
Data Management Platform
Load Balancers
Load Balancers

Notable Alumni

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.