no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Business Accelerator

Business Accelerator


Business Accelerator's financial review

Employees

8


Business Accelerator information

Versnellen. Het magische woord voor iedere ondernemer. Een steeds toenemende stijging van de resultaten. Onhaalbaar? Wij denken van niet. Uiteraard zijn er wel bepaalde eisen aan markt en benadering daarvan. Maar als er uit de intake blijkt dat er voldoende potentie aanwezig is, dan zijn we in staat die aan te boren met ons acceleratieprogramma. Ons programma heeft een dubbele focus. Enerzijds ver...
Versnellen. Het magische woord voor iedere ondernemer. Een steeds toenemende stijging van de resultaten. Onhaalbaar? Wij denken van niet. Uiteraard zijn er wel bepaalde eisen aan markt en benadering daarvan. Maar als er uit de intake blijkt dat er voldoende potentie aanwezig is, dan zijn we in staat die aan te boren met ons acceleratieprogramma. Ons programma heeft een dubbele focus. Enerzijds verbinden we accelerators met de meest relevante mentoren, specialisten, investeerders, oud deelnemers en zakelijke partners. Daarnaast begeleiden we accelerators structureel bij de implementatie van nieuwe strategieën. Wij doen dit door middel van een intens jaarprogramma dat op belangrijke momenten gebruik maakt van een internationaal netwerk van alumni ondernemers, top corporate partners en investeerders. Eén van de hoogtepunten uit het programma is Demo Day, waarin de deelnemende accelerators hun vooruitgang presenteren en geïnteresseerde investeerders met ze in contact kunnen komen voor aanvullende financiering. Je hebt wel de ideeën, maar je komt onvoldoende tot implementatie? Onze digitale business platform zorgt voor zowel support, informatie, tools maar ook stok achter de deur. En ons programma is zo ontworpen dat je op verschillende manieren wordt gestimuleerd om te implementeren. De programmaleider bewaakt nauwkeurig je voortgang via ons digitale trackingsysteem, en staat je bij met raad en daad. Daarnaast zijn er verschillende mijlpaalmomenten waarop je prestaties toont, en dat is een enorme stimulans. Je wilt op Demo Day toch wel wat te presenteren hebben waar je trots op kan zijn?

Business Accelerator industries

Exponentiele groei
Investing
Mentoring
Consulting

Business Accelerator's financial review

Employees

8

Technologies

Email Providers
Tag Management
Fonts
Online Video Platforms
Other

Notable Alumni

Employees

Appointment Setter
Chief Executive Officer
Business Development Executive
Web Developer
Big Data Analyst

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.