no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

CEMACON

CEMACON


CEMACON's financial review

Employees

83


CEMACON information

Suntem tot mai mulți și mai diferiți și asta ne place cel mai mult la Cemacon. Credem cu tărie că o comunitate trebuie să fie închegată, dar diversă, pentru a se putea dezvolta și crește atât profesional, cât și personal.Lucrăm împreună ca echipă, pentru a proiecta și fabrica produse de care suntem mândri, totul pentru un viitor sigur și sustenabil.Avem peste 54 de ani de experiență în industria m...
Suntem tot mai mulți și mai diferiți și asta ne place cel mai mult la Cemacon. Credem cu tărie că o comunitate trebuie să fie închegată, dar diversă, pentru a se putea dezvolta și crește atât profesional, cât și personal.Lucrăm împreună ca echipă, pentru a proiecta și fabrica produse de care suntem mândri, totul pentru un viitor sigur și sustenabil.Avem peste 54 de ani de experiență în industria materialelor de construcții, suntem cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc şi liderul pieței de blocuri ceramice din Transilvania.Operăm trei mari capacități de producție situate în județul Sălaj, România, două de cărămidă și una de buiandrugi și furnizăm produse inovatoare, care aduc plus-valoare utilizatorilor, obținute la costuri de producție foarte competitive.

CEMACON industries

Blocuri ceramice
Vata bazaltica
Caramizi
Construcii

CEMACON's financial review

Employees

83

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.