no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

CONFIDENT DIAMOND Human Resources

CONFIDENT DIAMOND Human Resources


CONFIDENT DIAMOND Human Resources' financial review


CONFIDENT DIAMOND Human Resources information

İnsan kaynakları hizmet verdiği birçok şirket için büyük önem taşıyan bir konumdadır. Her şirket sahibi bünyesinde, şirketin performansını en iyi şekilde büyütebilecek kişileri tespit etmek ve o kişiyle çalışmaya devam etmek istemektedir. İşe alım süreci şirketlerde en çok kafa karışıklığına sebep olan bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır.Şirketler hem işe alım konusu hem de gündelik çalışma ile ...
İnsan kaynakları hizmet verdiği birçok şirket için büyük önem taşıyan bir konumdadır. Her şirket sahibi bünyesinde, şirketin performansını en iyi şekilde büyütebilecek kişileri tespit etmek ve o kişiyle çalışmaya devam etmek istemektedir. İşe alım süreci şirketlerde en çok kafa karışıklığına sebep olan bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır.Şirketler hem işe alım konusu hem de gündelik çalışma ile ilgilenmesi gerektiğinde iki konu arasında kalarak birine daha az önem gösterilmesi gibi bir problemle karşı karşıya kalırlar. Bu durumda şirketin gündelik işlerini başka bir firmaya devredemeyeceği için insan kaynakları departmanını içerisinde bolca uzmanın bulunduğu danışmanlık firması aracılığıyla sağlamak isterler.CONFIDENT İK danışmanlık firması da bunun için kuruldu!İnsan kaynakları danışmanlık firmaları ile çalışıldığı durumlarda şu gibi avantajlar sizleri beklemektedir;Şirketin performansına olumlu yönde direkt olarak etki eder,Şirket yükselişe geçmeye başlar,Danışmanlık firması insan kaynakları departmanıyla ilgilenirken şirket tüm enerjisini günlük işlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirmek üzere kullanabilir,İşe alım danışmanlığı ile şirkete katkı sağlama potansiyeli daha yüksek kişilerin tercihi sağlanabilir,Şirketin mevcut insan kaynakları analizi ile tespit edilmesini sağlar ve çözüm önerisinde bulunur,İnsan kaynakları politikalarının geliştirilmesi ve uygulanmasını sağlar,İnsan kaynakları faaliyetindeki denetimleri gerçekleştirerek detaylı plan ve raporlar hazırlar.

CONFIDENT DIAMOND Human Resources industries

Human resources
Human resources services

CONFIDENT DIAMOND Human Resources' financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.