no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Cafe Zomers&Zomers

Cafe Zomers&Zomers


Cafe Zomers&Zomers' financial review

Employees

2


Cafe Zomers&Zomers information

Cafe Zomers&Zomers kunt u vinden op loopafstand van het Centraal Station en midden in het centrum van 's-Hertogenbosch (Uilenburg).Wij vallen op door het rijksmonumentale karakter, de warme en gezellige trendy bruine inrichting en een opvallende, uitnodigende pui, waarmee het café zelfs nog een prijs in de wacht wist te slepen. De kernwoorden van dit café zijn dan ook duidelijk terug te vinden:Ove...
Cafe Zomers&Zomers kunt u vinden op loopafstand van het Centraal Station en midden in het centrum van 's-Hertogenbosch (Uilenburg).Wij vallen op door het rijksmonumentale karakter, de warme en gezellige trendy bruine inrichting en een opvallende, uitnodigende pui, waarmee het café zelfs nog een prijs in de wacht wist te slepen. De kernwoorden van dit café zijn dan ook duidelijk terug te vinden:Overdag kunt u lekker lunchen en borrelen. Onze lunchkaart, bestaande uit diverse broodjes, diverse panini's, wel 15 verschillende tosti's EN natuurlijk de lekkere hapjes voor bij de borrel. De vele bedrijven en vriendenclubs komen hier dan ook gezellig bijkletsen. Vanaf donderdagavond draaien de DJ's dansmuziek uit de jaren '70/'80 en de huidige Top 40 muziek, waar dus lekker op geswingd wordt.OOK organiseren wij sportieve activiteiten in de stad 's-Hertogenbosch, zoals steppen, solex rijden, Bier Proeverijen etc. Tevens hebben we midden in het café een tapje die u af kunt huren voor een gezellige borrel of verjaardagsfeest. Voor de bierliefhebbers hebben we wel meer dan 50 verschillende soorten bier. Meer informatie over de stadsactiviteiten kunt u zien aan de linkerzijde van deze pagina.

Cafe Zomers&Zomers industries

Entertainment
Entertainment providers

Cafe Zomers&Zomers' financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.