no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Circle Up

Circle Up


Circle Up's financial review

Employees

27


Circle Up information

Circle-Up, pilot uygulaması Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen üç günlük eğitimden doğan genç bir oluşumdur. Değişime olan inancı ile 21.yüzyıl yetkinliklerini ortak çözüm etrafında birleştiren Circle-Up, katılımcılarıyla birlikte büyüyen ve evrilen bir yapıya sahiptir.Bu program liseli ve üniversiteli öğrencilere girişimcilik ve sürdürülebilir kalkınma amaçlarının, sosyal fayda ve inovasyon çatısı...
Circle-Up, pilot uygulaması Temmuz 2017 tarihinde gerçekleşen üç günlük eğitimden doğan genç bir oluşumdur. Değişime olan inancı ile 21.yüzyıl yetkinliklerini ortak çözüm etrafında birleştiren Circle-Up, katılımcılarıyla birlikte büyüyen ve evrilen bir yapıya sahiptir.Bu program liseli ve üniversiteli öğrencilere girişimcilik ve sürdürülebilir kalkınma amaçlarının, sosyal fayda ve inovasyon çatısı altında birleştirildiği bir yolculuk sunmaktadır. Öğrencilerin 21. yüzyıl yetkinlikleri ile tanışmasını ve yenilikçi iş modellerini yaratıcı çözümler perspektifinde geliştirmeleri için gereken teknik donanımı aktarmayı hedefler.Öğrencilerin veri analizi, biyomimikri, yapay zeka gibi trend konularla erken yaşta tanışmasını sağlayan program, gençlerin toplumsal meselelere çözüm ürettikleri sosyal girişim fikirleri doğurmalarına teşvik eder. Merak uyandırmak ve yaratıcı çözümler üretmek için takım çalışmaları, atölyeler, çeşitli oyun metotları kullanırken, onların iletişim becerilerini ve liderlik özelliklerini geliştirmelerine de katkıda bulunur. Her yıl üniversitelerde düzenlenen tematik yaz kamplarının yanı sıra Circle Up bünyesindeki gençlerin tasarladığı çeşitli proje ve etkinlik fikirlerini de hayata geçirmeyi amaçlamaktadır.

Circle Up industries

Youth organization
Deger insasi
Incubation
Social entrepreneurship

Circle Up's financial review

Employees

27

Technologies

Notable Alumni

Deniz Ozbakir
Undergraduate Research Assistant
Özyeğin University
Feray Koral
Communications Coordinator
Freya AI
Isik Balci
Content Creating Departmant Coordinator
Impathon

Employees

Sustainability Communications Senior Specialist
Experience Designer
Content and R&D Responsible

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.