no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Coante Quartz Surfaces

Coante Quartz Surfaces


Coante Quartz Surfaces' financial review

Employees

74


Coante Quartz Surfaces information

Coante; 1985 yılından bu yana yenilikçi, dinamik, üretken, araştırmacı, güvenilir kimliklerini koruyarak insan ve çevre odaklı çalışma anlayışıyla bir dünya markası olan Ermaş Madencilik A.Ş. kuruluşudur.Coante; 2017 yılında 25.000 m² kapalı alan olmak üzere 65.000 m² alana kurulmuş, 1.200.000 m² / yıl üretim kapasiteli dünyanın en gelişmiş kuvars esaslı kompoze plaka fabrikasıdır. Coante, en son ...
Coante; 1985 yılından bu yana yenilikçi, dinamik, üretken, araştırmacı, güvenilir kimliklerini koruyarak insan ve çevre odaklı çalışma anlayışıyla bir dünya markası olan Ermaş Madencilik A.Ş. kuruluşudur.Coante; 2017 yılında 25.000 m² kapalı alan olmak üzere 65.000 m² alana kurulmuş, 1.200.000 m² / yıl üretim kapasiteli dünyanın en gelişmiş kuvars esaslı kompoze plaka fabrikasıdır. Coante, en son ve yenilikçi Bretonstone® teknolojisi ile kuvars yüzey endüstri standartlarının ötesinde yüksek kalitede üretim yapmaktadır. Coante kalitesi, uluslararası sertifikalarla onaylıdır. Avrupa'nın en güvenilir ürün analizi ve güvenilirliği merkezi LGA tarafından onaylanan NSF (National Sanitation Foundation International) sertifikasıyla gıdayla temasta güvenilirliğini kanıtlamıştır. Ayrıca, Greenguard Gold sertifikası ile iç mekan hava kalitesine ve insan sağlığına zararlı hiçbir etkisi olmadığını belgelemiştir. Muğla Menteşe'de bulunan Coante Quartz Surfaces fabrikasındaki güneş enerjisi santralleri, üretimde verimlilik yükselten uygulamaları, satış ve dağıtım kanallarındaki karbon ayak izinin azaltılması yönündeki çalışmalarıyla çevreye saygılı üretim politikasını titizlikle sürdürmektedir. Coante, yıllara dayanan sektör tecrübesi, ileri teknoloji anlayışı, çevreci ve yenilikçi kimliğiyle birleşen tasarım alanındaki öncülüğüyle rakip markalardan ayrılmaktadır. Marka bilinirliği ve algı araştırması sonuçlarına göre; mutfak ve banyo tezgâhı denildiğinde tüm kanallarda ilk akla gelen markalardandır. Üretim kabiliyeti, yurt dışı satış ağı, uluslararası bağlantılarıyla ihracat konusunda gücünü koruyan Coante; yurt içinde ve yurt dışında trend belirleyen marka olma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir.

Coante Quartz Surfaces industries

Mining & metals
Mining

Coante Quartz Surfaces' financial review

Employees

74

Technologies

Notable Alumni

Ceren Sakirt
Supply Chain Planner
Teleset Group
Efe Cildir
Undergraduate Researcher
Southern Utah University
Ceren Demir
Operational Technologies Engineer
Tüpraş
Emre Seven
Category Planning Specialist
Penti

Employees

IT Specialist
Logistics Responsible
Maintenance Engineer

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.