no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Coldwell Banker Oksijen Gayrimenkul

Coldwell Banker Oksijen Gayrimenkul


Coldwell Banker Oksijen Gayrimenkul's financial review

Employees

4


Coldwell Banker Oksijen Gayrimenkul information

Liderliğimiz, yenilikçiliğimiz ve başarı hikayemiz 1906'da San Francisco'ya kadar uzanıyor. Yıkıcı bir depremden sonra genç emlakçı Colbert Coldwell, kentin yeniden inşasına yardımcı olmak için güvenilir, dürüst ve bilgili emlak servislerine ihtiyaç olduğunu görüyor. Birkaç yıl sonra, Benjamin Arthur Banker ona ortak oluyor. Profesyonelliğin ve üstün müşteri hizmetini sunmanın yarattığı miras, 110...
Liderliğimiz, yenilikçiliğimiz ve başarı hikayemiz 1906'da San Francisco'ya kadar uzanıyor. Yıkıcı bir depremden sonra genç emlakçı Colbert Coldwell, kentin yeniden inşasına yardımcı olmak için güvenilir, dürüst ve bilgili emlak servislerine ihtiyaç olduğunu görüyor. Birkaç yıl sonra, Benjamin Arthur Banker ona ortak oluyor. Profesyonelliğin ve üstün müşteri hizmetini sunmanın yarattığı miras, 110 yılı aşkın bir süredir Coldwell Banker® felsefesinin çekirdeğini oluşturmaya devam ediyor.Bu bilgi, birikim ve deneyimi kapsayan mirası Datça'da devam ettiren Coldwell Banker Oksijen Gayrimenkul ailesi olarak deneyimli ve profesyonel ekibimizle, müşterilerimizin gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlerindeki yüklerini devralıyoruz. Ücretsiz Rakip Pazar Analiziyle işe başlıyor, doğru fiyatlandırma, ihtiyaç ve isteğe göre portföy oluşturma, pazarlama ve iletişim çalışmalarıyla müşteri bulma, pazarlık, hukuki işlemlerde destek, satış ve satış sonrası hizmetlerimizle mutlu müşterilerimizi mutlu dostluklara dönüştürüyoruz. Gelin tanışalım, sizleri de bu mirasın parçası yapalım. Hayat Datça'da güzel, dostlarımız bizim için çok özel…

Coldwell Banker Oksijen Gayrimenkul industries

Real estate

Coldwell Banker Oksijen Gayrimenkul's financial review

Employees

4

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.