no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

CortoClinics

CortoClinics


CortoClinics' financial review

Employees

16


CortoClinics information

CortoClinics is het eerste orthopedisch centrum dat zich volledig specialiseert in de behandeling van heup- en knieartrose (slijtage). Deze specialisatie betekent kennis en expertise. We houden ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zetten deze kennis in.Kennis en technologie zijn belangrijk, maar nog belangrijker bent u, de cliënt. In onze behandeling zetten wij u dan ook ...
CortoClinics is het eerste orthopedisch centrum dat zich volledig specialiseert in de behandeling van heup- en knieartrose (slijtage). Deze specialisatie betekent kennis en expertise. We houden ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zetten deze kennis in.Kennis en technologie zijn belangrijk, maar nog belangrijker bent u, de cliënt. In onze behandeling zetten wij u dan ook centraal. Wat wilt u bereiken, wat wilt u weer kunnen? Wat verwacht u van een behandeling? U kunt rekenen op eerlijk advies en persoonlijke begeleiding. Van het eerste contact tot een eventuele nieuwe knie of heup: het draait om u, de mens achter de klacht.Wat kunt u van ons verwachten?· Persoonlijke aandacht en zorgo We nemen ruim de tijd voor u. Voor het eerste polikliniekbezoek reserveren we een uur.o U krijgt het persoonlijke mobiele nummer van de orthopeed.o Op onze verpleegafdeling staan er 2 verpleegkundigen en 2 hospitality-medewerkers klaar voor 6 cliënten.· Korte wachttijden Eerste bezoek binnen een week. Een eventuele prothese kan 2 weken, na besluit tot operatie, geplaatst worden.· Een dag- én avondpoliVoor polikliniekbezoek kunt u ook in de avonduren terecht.· Een gepersonaliseerde behandeling We stemmen de behandeling af op uw wensen.· Inzet van de nieuwste technologie en kennisWe maken onder andere gebruik van de Mako ondersteunende robotarm-technologie.· Verzekerde zorg U betaalt niets behalve uw wettelijk verplicht eigen risico.· Goede bereikbaarheidEr is gratis parkeergelegenheid bij ons behandelcentrum. Robotarm-technologieCortoClinics is het eerste behandelcentrum in Nederland dat heup- en knieprotheses plaatst met gebruik van de Mako, ondersteunende robotarm-technologie. ‘Hier ben je een mens, in een ander ziekenhuis een nummer. Wat een fijn team!'Ons team staat voor u klaar in Schijndel. U kunt met een verwijsbrief van de huisarts bij ons terecht. Bel voor een afspraak met 06-50731485.

CortoClinics industries

Hip
Knie
Heup
Knee

CortoClinics' financial review

Employees

16

Technologies

Email Providers
Tag Management
Analytics and Tracking
CSS and JavaScript Libraries

Notable Alumni

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.