no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

DIBOSCH

DIBOSCH


DIBOSCH's financial review

Employees

200


DIBOSCH information

DIBOSCH és una empresa familiar dedicada al sector de la higiene professional.Acompanyats de les millors marques nacionals i internacionals, a DIBOSCH creixem fidels a una filosofia molt clara: aportar sempre valor afegit. Amb un gran equip de professionals que aposta per guanyar-se la confiança dels clients, la nostra base és la qualitat i la feina ben feta.Com a proveïdors globals i especialiste...
DIBOSCH és una empresa familiar dedicada al sector de la higiene professional.Acompanyats de les millors marques nacionals i internacionals, a DIBOSCH creixem fidels a una filosofia molt clara: aportar sempre valor afegit. Amb un gran equip de professionals que aposta per guanyar-se la confiança dels clients, la nostra base és la qualitat i la feina ben feta.Com a proveïdors globals i especialistes en sectors molt diversos, apliquem el nostre mètode de treball propi SIP (Solucions Integrals Personalitzades) per tal de satisfer les necessitats específiques de cada client.Oferim un catàleg global de productes i maquinària de neteja professional, assessorament i formació per part dels nostres especialistes i un servei tècnic i de postvenda personalitzat. I sempre, amb el màxim respecte pel medi ambient.Com a resultat garantim espais nets, sans, sostenibles i… rendibles!Amb DIBOSCH, la neteja és una font importantíssima de valor per al seu negoci.

DIBOSCH industries

Maquinaria de neteja
Robots de neteja
Bugaderia industrial
Automatitzacio

DIBOSCH's financial review

Employees

200

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.