no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

DOGA HSE

DOGA HSE


DOGA HSE's financial review

Employees

60


DOGA HSE information

Doğa HSE , dünya genelinde sağlık, güvenlik ve çevre yönetiminde mükemmelliği teşvik eden, öncü ve yenilikçi organizasyonuyla hedefe yönelik çözümler sunar. Kapsamlı, esnek ve uluslararası eğitim, danışmanlık ve denetim modelleri ile; küçük ölçekli şirketlerden uluslararası şirketlere kadar, her sektöre ve her kademeye hitap eder. Sağlık, güvenlik ve çevre alanında;- Kurumlardaki rollerin belirlen...
Doğa HSE , dünya genelinde sağlık, güvenlik ve çevre yönetiminde mükemmelliği teşvik eden, öncü ve yenilikçi organizasyonuyla hedefe yönelik çözümler sunar. Kapsamlı, esnek ve uluslararası eğitim, danışmanlık ve denetim modelleri ile; küçük ölçekli şirketlerden uluslararası şirketlere kadar, her sektöre ve her kademeye hitap eder. Sağlık, güvenlik ve çevre alanında;- Kurumlardaki rollerin belirlenerek, kurumsal ve bireysel sorumlulukların ortaya konulması (Önce İnsan)- Yönetim sistemlerinin yapılandırılması ve iyileştirilmesi (Sürdürülebilirlik),- Kurum kültürünün sürekli olarak geliştirilmesi ve değişen kültüre uyum sağlanması (Kurumsallık),- Doğru uygulamalarla güvenli çalışma ortamları sağlayarak çalışanların performanslarının arttırılması (Performans Gelişimi) konularında rehberlik eder.60'tan fazla ülkede hizmet sunan ve iş güvenliği mevzuatında etkin rol oynayan British Safety Council'ün, 2015'ten beri Türkiye'deki tek partneri olan Doğa HSE; akredite ve uygulamalı eğitimlerle motivasyon ve refahın arttırılmasına, en iyi uygulamalara dayalı denetim ve danışmanlık modelleri ile kanunların ötesinde yüksek standartlara ulaşılmasın ve değişime ayak uydurulmasına yardımcı olur.Doğa HSE, üyesi olduğu SKD Türkiye (İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği), PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), KalDer (Türkiye Kalite Derneği) ve İngiliz Ticaret Odası projelerinde de aktif rol alır. Türkiye'de kuruluşların, sürdürülebilirlik konusunda çevresel taahütlerini yerine getirmelerine yardımcı olmak ve global pazarda da başarılı olmalarını sağlamak amacıyla; ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) ve SCS Global Inc. ile de uluslararası işbirliği yapar.Sizi ve işinizi önemsiyoruz…

DOGA HSE industries

Is sagligi ve guevenligi
Ortak saglik ve guevenlik birimi hizmetleri
Iosh egitimleri
Sektoere ozel teknik egitimler

DOGA HSE's financial review

Employees

60

Technologies

Frameworks and Programming Languages
Tag Management
Load Balancers
Other

Notable Alumni

Abdussamed Akturk
Maintenance Planning Engineer and Scaffolding Design Engineer
ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. Engineering for a better future
Yasin Onay
Quality Control Engineer
EXACONS

Employees

Scaffolding inspector
Occupational Safety Health Specialist
İskele süpervizörü
A Sınıfı iş güvenliği uzmanı
Emergency Response Team Leader

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.