no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Danish International Connections

Danish International Connections


Danish International Connections' financial review

Employees

3


Danish International Connections information

Danish International Connections (DIC) blev grundlagt i 2007, med en vision om at skabe værdi for de danske landmænd, ved at sætte nye standarder for kvaliteten af praktikordninger.Missionen er at tilbyde veluddannede og engagerede medarbejdere på praktikkontrakter på op til 18 måneder til de danske landmænd. Praktikanterne kommer hovedsageligt fra Ukraine, hvor DIC's dygtige samarbejdspartnere sø...
Danish International Connections (DIC) blev grundlagt i 2007, med en vision om at skabe værdi for de danske landmænd, ved at sætte nye standarder for kvaliteten af praktikordninger.Missionen er at tilbyde veluddannede og engagerede medarbejdere på praktikkontrakter på op til 18 måneder til de danske landmænd. Praktikanterne kommer hovedsageligt fra Ukraine, hvor DIC's dygtige samarbejdspartnere sørger for at finde de bedst egnede studerende i landet.De ukrainske landmandsstuderende er sultne efter at opnå erfaring og samtidig få prøvet deres kvalifikationer af i et land med en lang og stolt historie inden for landbruget.DIC blev grundlagt af Nataliya Jørgensen, som idag ligeledes står for den daglige drift. Vi har oplevet stor succes på det danske marked og tilbagemeldingerne fra vores kunder har været over al forventning. Idag har vi ca. 1.100 studerende placeret rundt omkring i Danmark, hvilket er et meget håndgribeligt bevis for vores kunders tilfredshed.DIC er idag førende inden for formidling af arbejdskraft til landbruget, og vi har ikke tænkt os at hvile på laurbærene. Vi stræber konstant efter at forbedre vores service over for vores kunder, og vi tager varmt imod såvel nye som gamle kunder.

Danish International Connections industries

Staffing & recruiting

Danish International Connections' financial review

Employees

3

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.