no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

De Locatie

De Locatie


De Locatie's financial review

Employees

7


De Locatie information

Stichting De Locatie heeft als doelstelling om hulp te bieden aan jongeren die in de grote instellingen niet goed tot hun recht komen en desondanks dringend hulp nodig hebben. Zij zijn gebaat bij kleinschalige en persoonlijke hulp in een natuurlijke omgeving, zodat de kans groter is dat re-integratie in de maatschappij succesvol verloopt. De Locatie biedt deze hulp omdat het wonen, werken en zorg ...
Stichting De Locatie heeft als doelstelling om hulp te bieden aan jongeren die in de grote instellingen niet goed tot hun recht komen en desondanks dringend hulp nodig hebben. Zij zijn gebaat bij kleinschalige en persoonlijke hulp in een natuurlijke omgeving, zodat de kans groter is dat re-integratie in de maatschappij succesvol verloopt. De Locatie biedt deze hulp omdat het wonen, werken en zorg met elkaar verbindt op één locatie in een huiselijke en vertrouwde omgeving: de boerderij aan de Gemeint te Vlijmen. De Locatie is een modelboerderij met een educatieve functie. Maar er worden ook tal van andere activiteiten aangeboden, waarbij de contacten tussen de jongeren en andere deelnemers op een natuurlijke wijze tot stand komen. De Locatie is namelijk een plek waar een gezin met kinderen woont en het is een ontmoetingsplek voor de locale gemeenschap; er zijn werkplaatsen, cursus- en expositieruimten, kinderopvang, buitensport er is een streekwinkel en een camping, die tevens dienst doen als werkervaringsplaatsen. Daarnaast biedt de Locatie dagopvang aan jongeren die trainingen in arbeid en vaardigheden krijgen aangeboden. Het gaat dan om een uitgebreide en geprofessionaliseerde vorm van dagbesteding, gericht op sociale participatie en participatie in de arbeidsmarkt. Kortom: de Locatie is een 'natuurlijke' omgeving, waarin kinderen en jongeren verder uit kunnen groeien naar volwassenheid op een plek waar leren en het zelfontwikkeling op praktische wijze worden vormgegeven.

De Locatie industries

Stadscamping
Streekwinkel
Alternatieve jeugdzorg
Dagopvang

De Locatie's financial review

Employees

7

Technologies

Notable Alumni

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.