no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

De MIndfulness Associatie

De MIndfulness Associatie


De MIndfulness Associatie's financial review


De MIndfulness Associatie information

De Mindfulness Associatie verzorgt preventieve mindfulnesstrainingen voor bedrijven en instellingen. Uit onderzoek is gebleken dat het ziekteverzuim in bijvoorbeeld de zorg en het onderwijs al lange tijd veel te hoog is. Om dit verzuim terug te brengen, denken wij aan het inzetten van preventieve mindfulness trainingen.Al jaren wordt de mindfulness training ingezet voor werknemers die in de ziekte...
De Mindfulness Associatie verzorgt preventieve mindfulnesstrainingen voor bedrijven en instellingen. Uit onderzoek is gebleken dat het ziekteverzuim in bijvoorbeeld de zorg en het onderwijs al lange tijd veel te hoog is. Om dit verzuim terug te brengen, denken wij aan het inzetten van preventieve mindfulness trainingen.Al jaren wordt de mindfulness training ingezet voor werknemers die in de ziektewet terecht zijn gekomen met (vaak hardnekkige) klachten als overspannenheid, stress en burn-out. Gebleken is, dat een mindfulness-training een positief effect kan hebben op deze groep mensen waardoor de periode van verzuim een stuk korter wordt. Feit blijft dat werknemers met deze klachten vaak lange tijd uitgeschakeld zijn, met enorme hoge kosten als gevolg!Om een groot deel van dit soort verzuim te voorkomen en heel veel geld te besparen, bieden wij preventieve Mindfulness-trainingen aan.Omdat onze trainers zelf allemaal kunnen putten uit heel veel levens- en werkervaring, aangevuld met gecertificeerde opleidingen en trainingen, denken wij een een grote bijdrage te kunnen leveren aan het voorkomen van stress-gerelateerde klachten bij werknemer en werkgeverWij zijn van mening dat je beter functioneert als je bevlogen, en niet star en op de automatische piloot aan het werk bent. Deze bevlogenheid denken wij te kunnen vergroten door het ontwikkelen van aandacht en bewustwording.In een training, zoals door ons aangeboden ontdek je dat er keuzemogelijkheden zijn in demanier waarop je naar situaties kijken en hoe je deze interpreteert. Dit vergroot de flexibiliteit van het brein en daardoor ben je in staat om veel meer te bereiken dan je aanvankelijk dacht. In plaats van reageren op de automatische piloot, leer je om situaties vanuit een veel breder perspectief te bekijken en vervolgens bewuste keuzes te maken.Die keuzes leiden in de regel tot efficiënter gedrag, verhoogde prestaties, beteresamenwerking, meer werkplezier en bevlogenheid en minder werkstress

De MIndfulness Associatie industries

Health, wellness & fitness

De MIndfulness Associatie's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.