no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

De Pijp Wine & Dine

De Pijp Wine & Dine


De Pijp Wine & Dine's financial review


De Pijp Wine & Dine information

Welkom! In het hart van de stad, aan de mooiste gracht van Groningen, de Hoge der A, bevindt zich de Pijp Wine & Dine. Een restaurant voor een ieder die van puur en eerlijk eten houdt, waar met veel plezier en passie wordt gewerkt. In een gemoedelijke ambiance kunt u genieten van de kookkunsten van onze chef bereid in de open keuken in het souterrain. Smaakvolle gerechten bereid met de beste produ...
Welkom! In het hart van de stad, aan de mooiste gracht van Groningen, de Hoge der A, bevindt zich de Pijp Wine & Dine. Een restaurant voor een ieder die van puur en eerlijk eten houdt, waar met veel plezier en passie wordt gewerkt. In een gemoedelijke ambiance kunt u genieten van de kookkunsten van onze chef bereid in de open keuken in het souterrain. Smaakvolle gerechten bereid met de beste producten van het seizoen. Laat u verrassen, voor een klein gerecht met een goed glas wijn of voor een diner met alles erop en eraan. De Pijp Wine & Dine staat vermeld in ‘de Lekker 500' en in de Michelin gids.

De Pijp Wine & Dine industries

Vlees
Desserts
Michelin
Koken

De Pijp Wine & Dine's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.