no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

De Vries Trappen

De Vries Trappen


De Vries Trappen's financial review

Employees

50


De Vries Trappen information

De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Al meer dan 100 jaar zijn we specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. De Vries Trappen is in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.Persoonlijke serviceDe Vries Trappen koppelt geavanceerde techniek aan traditioneel vakmanschap. Door de productie van a...
De Vries Trappen uit Heerenveen is uw partner in trappenbouw. Al meer dan 100 jaar zijn we specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. De Vries Trappen is in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant.Persoonlijke serviceDe Vries Trappen koppelt geavanceerde techniek aan traditioneel vakmanschap. Door de productie van alle onderdelen in eigen bedrijf uit te voeren, is De Vries Trappen flexibel in ontwerp en uitvoering, maar constant als het gaat om het leveren van kwaliteit.hoogstaande service en korte lijnen;perfecte planning en betrouwbare levertijden;meeste houtsoorten direct leverbaar;van advies tot montagedienst;modern en innovatief.Aannemers en particulierenOf u nu als particulier op zoek bent naar een nieuwe trap of als aannemer de zorg voor een kwaliteitstrap uit handen wilt geven. De Vries Trappen is de fabrikant van kwaliteitstrappen die zowel voor grote – als voor kleinschalige projecten unieke kwaliteitstrappen maakt.MilieubewustDe Vries Trappen is bewust bezig met duurzaam ondernemen, want De Vries Trappen draagt graag haar steentje bij aan een schoner en dus beter milieu. Zo gebruiken we milieuvriendelijke lak en verf en voeren we actief beleid op energie en duurzame innovaties.Hout wordt zoveel mogelijk geïmporteerd uit landen met ecologisch bosbeheer. Daarnaast werken we voornamelijk met duurzame houtsoorten en hout uit herbebossinggebieden. Sinds 2001 is De Vries Trappen FSC gecertificeerd.Kom gerust langs in onze showroom en fabricagehal en laat u rondleiden door vakspecialisten. We adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

De Vries Trappen industries

Trappen
Maatwerk trappen
Seriematige trappen
Trapgatbetimmering

De Vries Trappen's financial review

Employees

50

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.