no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Delegate

Delegate


Delegate's financial review

Delegate's Revenue (Yearly)

5.5M

Employees

240


Delegate information

Hvad enten du er kunde eller medarbejder hos os, får du en unik og personlig oplevelse af højeste kvalitet og med sans for detaljen. I Delegate ser vi os selv som konsulenthusenes svar på et boutique-hotel.Verden står ikke stille, og det gør vi heller ikke i Delegate. Vi er helt tæt på de nyeste teknologier, og vi er eksperter i at forstå din forretning og i at skræddersy teknologiske løsninger, d...
Hvad enten du er kunde eller medarbejder hos os, får du en unik og personlig oplevelse af højeste kvalitet og med sans for detaljen. I Delegate ser vi os selv som konsulenthusenes svar på et boutique-hotel.Verden står ikke stille, og det gør vi heller ikke i Delegate. Vi er helt tæt på de nyeste teknologier, og vi er eksperter i at forstå din forretning og i at skræddersy teknologiske løsninger, der gør en forskel og skaber synlige resultater.Men vi giver dig ikke kun det, du kan forvente af et godt konsulenthus. Hos Delegate bliver du mødt med nærvær og personlighed – foruden naturligvis kvalitet på alle niveauer. Vi er dedikerede og engagerede, og vi er uforskammet ambitiøse. Men vi har også hjertet på det rette sted og er altid lyttende og aldrig bedrevidende. Målet står lysende klart: at give vores kunder en unik oplevelse og skabe de bedste løsninger med sans for både detaljen og helheden.Vi leverer forretningskritiske it-løsninger til en række danske virksomheder og organisationer baseret på Microsofts cloud-platforme, herunder Azure, Business Applications (Dynamics 365), Modern Workplace (M365) og Power Platform. Og vi er en ambitiøs og kompetent rådgiver i den digitale transformation, hvor den eneste konstant er, at verden er i forandring.Vi er stærke alene, men vi er også en del af The Digital Neighborhood, som med base i Holland har samlet en række konsulenthuse. Det betyder, at vi i udviklingen af løsninger kan trække på de fremmeste eksperter inden f.eks. sikkerhed, data management eller cloud, og at vi kan skabe og implementere samlede IT-løsninger, der spiller perfekt sammen. Samlet set har The Digital Neighborhood mere end 1.000 dygtige medarbejdere, heraf 400 i Norden fordelt på danske Delegate og Projectum og finske Sulava.LOKATIONERDelegate har kontorer i Virum, Aarhus, Aalborg og i Naarden Holland. Vi er mere end 200 kollegaer.

Delegate industries

Aspnet
It
Sitecore
Microsoft

Delegate's financial review

Delegate's Revenue (Yearly)

5.5M

Employees

240

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.