no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Dream Land travel

Dream Land travel


Dream Land travel's financial review

Employees

5


Dream Land travel information

Turistička agencija Dream Land bavi se prodajom turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu od 2012. godine. Uz odličnu saradnju koju imamo sa renomiranim imenima iz sveta turizma gradimo reputaciju efikasne i pouzdane agencije i tour operator-a, sa željom da našim korisnicima pružimo najbolju uslugu. Svoju poslovnu filozofiju baziramo na kreiranju ponuda prema potrebama i zahtevima putnika. Bav...
Turistička agencija Dream Land bavi se prodajom turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu od 2012. godine. Uz odličnu saradnju koju imamo sa renomiranim imenima iz sveta turizma gradimo reputaciju efikasne i pouzdane agencije i tour operator-a, sa željom da našim korisnicima pružimo najbolju uslugu. Svoju poslovnu filozofiju baziramo na kreiranju ponuda prema potrebama i zahtevima putnika. Bavimo se takođe i prodajom avio karata, rent a car uslugama, kongresnim turizmom... Cilj našeg rada i ono čemu težimo jeste da vama pružimo najbolju i najpovoljniju uslugu prevoza i smeštaja širom naše zemlje i sveta. Vaše zadovoljstvo uslugom koju vam pružamo i želja da ponovo budete naši putnici, naša su najbolja preporuka koja čini da se osećamo uspešnima u svom poslu. Veliki broj zadovoljnih putnika sa kojima smo do sad sarađivali tvrde sa smo veoma pouzdani, efikasni i da smo svojom profesionalnom uslugom opravdali njihovo poverenje. Vaše putovanje iz snova počinje sa nama Kuća dobrih putovanja - Dream Land.

Dream Land travel industries

Daleke destinacije i intekontinentalna putovanja
Egipat letovanje
Egzoticna putovanja
Grcka letovanje

Dream Land travel's financial review

Employees

5

Technologies

Domain Name Services
Email Delivery
Email Providers
Online Video Platforms
Load Balancers

Notable Alumni

Employees

Managing Director
Sales Manager
Website Administrator
Reservations Agent

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.