no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

ELBO Solutions

ELBO Solutions


ELBO Solutions' financial review

Employees

4


ELBO Solutions information

ELBO Solutions is een internationaal engineerings- en machinebouwbedrijf met twee vestigingen in Nederland en Duitsland. Onze vestigingen liggen in Panningen en Niederkrüchten. In Panningen beschikken wij over een grote montagehal.Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van proceslijnen, transportsystemen en andere machines. Dit doen wij in o.a. de voedingsmiddel- en maakindu...
ELBO Solutions is een internationaal engineerings- en machinebouwbedrijf met twee vestigingen in Nederland en Duitsland. Onze vestigingen liggen in Panningen en Niederkrüchten. In Panningen beschikken wij over een grote montagehal.Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van proceslijnen, transportsystemen en andere machines. Dit doen wij in o.a. de voedingsmiddel- en maakindustrie. Wij staan garant voor veilige en geavanceerde oplossingen die naadloos passen in bestaande situaties. Daarnaast bieden wij ondersteunende werkzaamheden aan; engineering, 3D scannen, maakwerk, onderhoud en revisie. Wij werken als verlengstuk van uw organisatie en kunnen u ontzorgen wanneer u of uw klant met een vraagstuk komt en er te weinig capaciteit of mogelijkheden zijn. Bij ons zijn de lijnen kort en heeft u één vast aanspreekpunt!Wij hebben een partnerschap met ReviCAD B.V. Door het aangaan van dit partnerschap worden onze krachten gebundeld en kunnen we voor onze klanten een totaalpakket bieden. ReviCAD heeft zich gespecialiseerd in de engineering en het tekenwerk met betrekking tot het gebouw en gebouw-technische installaties. ELBO Engineering is gespecialiseerd in het engineeren en bouwen van machines en procesinstallaties. Samen verzorgen wij voor complexe projecten 3D scans. Dit kan gaan van bestaande objecten en gebouwen tot aan complete procesinstallaties. Met deze samenwerking kunnen we alle werkzaamheden als totaalpakket voor onze klanten verzorgen. ELBO Solutions biedt u een passende oplossing voor uw vraagstuk. Daag ons uit en leg het probleem aan ons voor!

ELBO Solutions industries

Prototypebouw
Machinebouw
3d laserscannen
Engineering

ELBO Solutions' financial review

Employees

4

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.