no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Esmer Reklam

Esmer Reklam


Esmer Reklam's financial review

Esmer Reklam's Revenue (Yearly)

112K

Employees

25


Esmer Reklam information

Esmer Reklam 1985 yılında kurulmuştur. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde 5.000 m2'lik kapalı alanda,80 kişilik uzman kadrosuyla hizmete devam etmektedir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve toplam kalite yönetimi anlayışıyla hizmet veren Esmer Reklam, üretimde dünyanın en gelişmiş teknolojik makine ve ekipmanlarını kullanmaktadır.Personelimiz kendi eğitim departmanımızda eğitilmekte olup, teknik pe...
Esmer Reklam 1985 yılında kurulmuştur. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde 5.000 m2'lik kapalı alanda,80 kişilik uzman kadrosuyla hizmete devam etmektedir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve toplam kalite yönetimi anlayışıyla hizmet veren Esmer Reklam, üretimde dünyanın en gelişmiş teknolojik makine ve ekipmanlarını kullanmaktadır.Personelimiz kendi eğitim departmanımızda eğitilmekte olup, teknik personel sürekliliği sağlanmaktadır.Türkiye'nin her yerine servis imkanı sunmaktadır.Üretimimizin bir bölümü ile de ihracat yapılmaktadır.Tasarımını, üretimini ve montajını gerçekleştirdiği ürünler:- İç ve dış mekan ışıklı ve ışıksız reklam panoları- Kutu Harf (Akrilik, paslanmaz, alüminyum, ahşap)- POP ve POS display sistemleri- Geniş Format Dijital Baskı- Yönlendirme panoları- Mağaza için teşhir standları- Fuar ve ürün tanıtım standları

Esmer Reklam industries

Montaj installation
Uretim manufacturing
Tasarim design
Kesif survey

Esmer Reklam's financial review

Esmer Reklam's Revenue (Yearly)

112K

Employees

25

Technologies

Tag Management
Online Video Platforms
CSS and JavaScript Libraries

Notable Alumni

Employees

Satınalma Uzmanı
Kurumsal İletişim Yöneticisi / Grafik Tasarımcı
Graphic Designer
Marketing Manager

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.