no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Euro Meal s.r.o. HOTEL RAKOVEC

Euro Meal s.r.o. HOTEL RAKOVEC


Euro Meal s.r.o. HOTEL RAKOVEC's financial review


Euro Meal s.r.o. HOTEL RAKOVEC information

Hotel Rakovec nabízí komfortní ubytování v Brně - atraktivní lokalitě na brněnské přehradě. Poloha hotelu zaručí nejen nádherný výhled, ale i klidné prostředí. Kromě ubytování s nádherným panoramatickým výhledem na přehradu je součástí hotelu i restaurace, která nabízí kromě české a mezinárodní kuchyně i sezónní kulinářské speciality. Bowling bar Vám zaručí perfektní požitek ze hry díky profesioná...
Hotel Rakovec nabízí komfortní ubytování v Brně - atraktivní lokalitě na brněnské přehradě. Poloha hotelu zaručí nejen nádherný výhled, ale i klidné prostředí. Kromě ubytování s nádherným panoramatickým výhledem na přehradu je součástí hotelu i restaurace, která nabízí kromě české a mezinárodní kuchyně i sezónní kulinářské speciality. Bowling bar Vám zaručí perfektní požitek ze hry díky profesionální dráze a příjemné chvíle strávené v nových prostorech. Hotel nabízí možnost pořádání oslav, rautů, firemních školení, konferencí a v neposlední řadě i svatebních hostin. K dispozici pro tyto příležitosti je konferenční sál s kapacitou až 120 osob, Lobby bar s kapacitou 40 osob a Bowling bar s kapacitou 30 osob. Všechny prostory jsou klimatizovány. V letních měsících terasa s kapacitou až 80 osob, s možností využití grilování na otevřeném ohni a bazénu se slanou vodou Ubytování Brno - u brněnské přehradyHotel Rakovec je ideální místo nejen pro rodinné dovolené, ale i pro chvíle strávené v romantickém prostředí jihomoravské metropole, pro návštěvníky Masarykova okruhu - Grand Prix, nebo brněnských veletrhů - BVV. Zavítejte do kouzelné oblasti, kterou obdivovali i Ríša s Helenkou z Mrštíkovy Pohádky máje. Navštivte hrad Veveří, ZOO Brno,využijte plavby lodí po brněnské přehradě, kam každoročně zavítá tisíce návštěvníků sledovat impozantní představení brněnských ohňostrojů.

Euro Meal s.r.o. HOTEL RAKOVEC industries

Restaurants

Euro Meal s.r.o. HOTEL RAKOVEC's financial review

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.