no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Eva Banyo

Eva Banyo


Eva Banyo's financial review

Employees

14


Eva Banyo information

Yapı malzemeleri ve dekorasyon sektöründe 2005 yılından beri faaliyet göstermekte olan şirketimizin önceliği, mutfak ve banyolar başta olmak üzere, tüm iç mekanlarda daha keyifli yaşam alanları yaratmaktır. Bu çerçevede vitrifiyede ve banyo dolaplarında Lena; mozaik, dekor ve bordürlerde evarts; armatür ve aksesuarlarda fontana markalarımızla; kalite ve estetiği birleştirdiğimiz çok geniş bir ürün...
Yapı malzemeleri ve dekorasyon sektöründe 2005 yılından beri faaliyet göstermekte olan şirketimizin önceliği, mutfak ve banyolar başta olmak üzere, tüm iç mekanlarda daha keyifli yaşam alanları yaratmaktır. Bu çerçevede vitrifiyede ve banyo dolaplarında Lena; mozaik, dekor ve bordürlerde evarts; armatür ve aksesuarlarda fontana markalarımızla; kalite ve estetiği birleştirdiğimiz çok geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermekteyiz.Çeşitlilikte şık seçenekler sunan markalarımız ile yaşam alanlarınız artık daha canlı ve gösterişli bir hal alacak. Lavabo ve duş ünitelerimiz ile banyolarınıza estetik katıp, mutfağınızın görselini zengin renk skalamızdan oluşan dekor, bordür ve mozaiklerimiz ile tamamlıyoruz. Her sene yenilenen ürünlerimiz ile kaliteden ödün vermeden müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru algılayıp, yenilikçi çözümler sağlıyoruz. Kararlı duruşumuzu satıştan sonra da aynı özen ve özveriyle müşterisi ile ilgilenen bir firma profili çizerek sağlamlaştırıyoruz.Türkiye'nin hemen her ilinde seçkin bir bayi ağıyla hizmet veren şirketimizin müşteri grubunu ağırlıklı olarak seramik ve yapı malzemeleri firmaları, dekorasyon ve mimarlık firmaları, banyo dolabı ve mutfak üreticileri ile taahhüt firmaları oluşturmaktadır.2012'den beri İstanbul da faaliyet gösteren firmamızın sahip olduğu açık ve kapalı alan deposu Ferhatpaşa/İstanbul'da olup 1500 metrekare alana sahip Ataşehir/İstanbul'da bulunan mağazamızda ise ürünlerimizi ziyaretçilerimizin beğenisine sunmaktayız.EVA BANYO'NUN MİSYONUAyrıcalıklı ve geniş ürün yelpazesiyle, gerek bayi ağı gerekse son kullanıcılar için seçkin alternatifler sunmak.EVA BANYO'NUN VİZYONUEstetik ve kalite anlayışıyla, çağdaş, zengin, zarif iç mekanlar yaratmak.TEMEL DEĞERLERİMİZ☉ Tasarımda öncü☉ Yenilikçi ve yaratıcı☉ Girişimci☉ Kaliteli ve güvenilir☉ Müşteri odaklı☉ Katma değer yaratan

Eva Banyo industries

Retail

Eva Banyo's financial review

Employees

14

Technologies

Tag Management
Analytics and Tracking
Analytics and Tracking
Customer Reviews

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.