no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Expertgruppen för digitala investeringar

Expertgruppen för digitala investeringar


Expertgruppen för digitala investeringar's financial review

Employees

2


Expertgruppen för digitala investeringar information

Expertgruppens uppdrag överförs från och med den 1 september 2018 till den nya myndigheten för digital förvaltning, DIGG. Detta konto uppdateras inte längre. Följ Expertgruppens verksamhet på www.digg.se.Expertgruppen för digitala investeringar är en kommitté som har fått i uppdrag från regeringen att stödja myndigheter som avser att göra större strategiska verksamhetsinvesteringar i immateriella ...
Expertgruppens uppdrag överförs från och med den 1 september 2018 till den nya myndigheten för digital förvaltning, DIGG. Detta konto uppdateras inte längre. Följ Expertgruppens verksamhet på www.digg.se.Expertgruppen för digitala investeringar är en kommitté som har fått i uppdrag från regeringen att stödja myndigheter som avser att göra större strategiska verksamhetsinvesteringar i immateriella anläggningstillgångar med väsentliga inslag av it och digitalisering. Syftet med expertgruppen är att statliga myndigheter ska bli bättre på att genomföra verksamhetsutveckling och snabbare uppnå önskade resultat av politiska reformer eller förändrade uppgifter. Expertgruppen ska verka för att statliga myndigheter dels utvecklar den interna styrningen och kontrollen av sin it verksamhet, dels förbättrar hanteringen av risker vid större investeringar med väsentliga inslag av it och digitalisering. Expertgruppen ska:• analysera större investeringar i immateriella anläggningstillgångar som statliga myndigheter avser att göra i it och digitalisering,• utifrån analysen lämna rekommendationer till myndighetens ledning,• följa upp tidigare analyserade satsningar,• kommunicera och bidra till spridning av den kunskap och de erfarenheter expertgruppen bygger upp. Arbete bedrivs konsultativt och i dialogform. Dialog med berörda myndigheter utgör grunden i expertgruppens arbete. Genom dialog med myndigheterna vill expertgruppen komma fram till ett fungerande arbetssätt för uppdragets utförande.Regeringen beslutade i december 2017 kommittédirektiv om inrättande av en myndighet för digitalisering av den offentliga sektorn (dir. 2017:117). Enligt direktiven ska ansvaret för den verksamhet som bedrivits av Expertgruppen för digitala investeringars uppdrag föras över till den nya myndigheten. Myndigheten ska inrättas den 1 september 2018.

Expertgruppen för digitala investeringar industries

Government administration

Expertgruppen för digitala investeringar's financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.