no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Explicit Reality

Explicit Reality


Explicit Reality's financial review

Employees

18


Explicit Reality information

VIZE SPOLEČNOSTIExplicit pochází z latinského slova "explicitus" a v dnešní době ho chápeme jako "velmi přesný, detailní, jasný". Přesně v tomto duchu se nesou i naše realitní služby, které poskytujeme Vám, našim klientům. Základním stavebním kamenem naší práce je kvalita a Vaše spokojenost. K tomu všemu používáme jako jedni z mála moderní nástroje dnešní doby.PROČ S NÁMI?Náš tým pracoval ve velký...
VIZE SPOLEČNOSTIExplicit pochází z latinského slova "explicitus" a v dnešní době ho chápeme jako "velmi přesný, detailní, jasný". Přesně v tomto duchu se nesou i naše realitní služby, které poskytujeme Vám, našim klientům. Základním stavebním kamenem naší práce je kvalita a Vaše spokojenost. K tomu všemu používáme jako jedni z mála moderní nástroje dnešní doby.PROČ S NÁMI?Náš tým pracoval ve velkých i malých realitních kancelářích více jak 5 let, až se v nás probudil pocit, že je čas využít naše znalosti a zkušenosti lépe. Naši specialisté si totiž začínali uvědomovat, jaká je to džungle v oblasti realit u nás v České republice a jako makléři jsme měli jinde svázané ruce ke změně. Proto chceme jít proti davu a měnit obraz realitní trhu k lepšímu. K tomu nám napomáhají moderní prodejní nástroje, transparentnost a propojení našich firem EXPLICIT INVEST a EXPLICIT STAV. Proto jsme v roce 2016 založili společnost EXPLICIT REALITY a nastavili tak jasný směr našemu dalšímu podnikání.NAŠE HODNOTYEXPLICIT REALITY má kořeny v baťovském Zlíně. Tomáš Baťa bral budování Zlína velmi zodpovědně. Jeho životní poslání nebylo jen vyrábět kvalitní výrobky, ale zároveň je na profesionální úrovni nabídnout zákazníkovi a poskytnout mu i kvalitní a dlouhodobý servis. Podobně to vnímáme i my. Vaši nemovitost Vám prodáme nebo najdeme na základě detailní analýzy trhu, Vašich potřeb a přání. Následně během celého procesu poznáváte hodnotu naší práce.

Explicit Reality industries

Nemovitosti
Finance
Chytra poptavka
Pravni servis

Explicit Reality's financial review

Employees

18

Employees

Realitní makléř
Manažer pobočky
Jednatel společnosti

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.