no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Fakultet za diplomatiju i bezbednost

Fakultet za diplomatiju i bezbednost


Fakultet za diplomatiju i bezbednost's financial review

Employees

15


Fakultet za diplomatiju i bezbednost information

Fakultet za diplomatiju i bezbednost predstavlja jedinstvenu visokoškolsku ustanovu koja se bavi obrazovanjem budućih stručnjaka iz oblasti diplomatije i bezbednosti. Studenti stiču odgovarajuća znanja, ali i ona koja podrazumevaju najšire obrazovanje, i razvijaju sposobnosti da utiču na vlastitu perspektivu i da menjaju tokove savremenih međunarodnih odnosa i bezbednosti u Srbiji, regionu, Evropi...
Fakultet za diplomatiju i bezbednost predstavlja jedinstvenu visokoškolsku ustanovu koja se bavi obrazovanjem budućih stručnjaka iz oblasti diplomatije i bezbednosti. Studenti stiču odgovarajuća znanja, ali i ona koja podrazumevaju najšire obrazovanje, i razvijaju sposobnosti da utiču na vlastitu perspektivu i da menjaju tokove savremenih međunarodnih odnosa i bezbednosti u Srbiji, regionu, Evropi i svetu.Fakultet poseduje akreditaciju za osnovne i master studije, izdatu od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta Republike Srbije, kao i dozvolu za rad od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije. Studijski program usklađen je sa Bolonjskom deklaracijom.Fakultet radi prema najvišim akademskim standardima i insistira na stvaranju pretpostavki za praktičnu primenu stečenih znanja. Pored teorijskih znanja, studenti uče diplomatske veštine, govorništvo, diplomatski protokol, borilačke veštine, ples i stiču sposobnosti preuzimanja inicijative, veštine pregovaranja, kritičkog pregovaranja, kritičkog prosuđivanja i kreativnog mišljenja. Na kraju ovih multidisciplinarnih studija, studenti su u potpunosti osposobljeni za rad u diplomatiji i sistemu bezbednosti (odbrana, unutrašnji poslovi, obaveštajno-bezbednosne službe, privatni sektor).Profesori Fakulteta za diplomatiju i bezbednost su autoritativni, vrhunski priznati stručnjaci svojim oblastima kako u zemlji, tako i izvan njenih granica, koji predaju da bi studentima preneli određena znanja i veštine, ali još više s namerom da u njima probude duhovnu radoznalost, kritičko i samosvojno mišljenje. Cilj svih profesora, koji su napustili formu predavanja ex catedra, ali i zadržali neke njene trajne vrednosti, jeste da sudenti budu akademski građani sa perspektivom, koji žele da upravljaju svojim životom i koji ne pristaju na prosečnost, apatičnost, površnost, nemar i inertnost.

Fakultet za diplomatiju i bezbednost industries

Higher education
Diplomacy
Security
Education management

Fakultet za diplomatiju i bezbednost's financial review

Employees

15

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.