no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Federal Film Akademi

Federal Film Akademi


Federal Film Akademi's financial review

Employees

12


Federal Film Akademi information

Özel İstanbul Oyunculuk Ve Seslendirme Kursu; Federal Film Akademi markasıyla T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı oyunculuk, dublaj ve seslendirme, kurumsal diksiyon ve güzel konuşma eğitimleri veren resmi bir eğitim kurumudur.Bizzat sektörün içinden yetişmiş olan 21 yıllık dublaj sanatçısı, Walt Disney'in de Türkiye Fragman sesi Kadir ÖZÜBEK tarafından kurulmuştur. Federal Film Akademi alanında...
Özel İstanbul Oyunculuk Ve Seslendirme Kursu; Federal Film Akademi markasıyla T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı oyunculuk, dublaj ve seslendirme, kurumsal diksiyon ve güzel konuşma eğitimleri veren resmi bir eğitim kurumudur.Bizzat sektörün içinden yetişmiş olan 21 yıllık dublaj sanatçısı, Walt Disney'in de Türkiye Fragman sesi Kadir ÖZÜBEK tarafından kurulmuştur. Federal Film Akademi alanında uzman eğitmenleriyle ilgili sektörlere mesleki becerilerini kazanmış bireyler yetiştirmeyi amaçlar.Aynı zamanda günlük hayatta her bireyin ihtiyacı olan doğru iletişim yeteneklerini geliştirerek öz güvenli bir şekilde, iş ve özel yaşamlarında başarılı olmalarını arzular.Çünkü Federal Film Akademi hayatın her alanını sunum olarak görür ve şuna inanır:‘'Dünyanın en iyi fikrine, kötü bir sunum yaparak kimseyi ikna edemezsiniz. Oysa kötü bir fikir bile iyi bir sunumla dünyanın en iyi fikri haline dönüşebilir.'' İyi bir sunum doğru ve etkili konuşabilmekten geçer. Bu yeteneği mesleğe dönüştürebilmek için de tecrübe paylaşımı şarttır. Her çırak doğal olarak ustasına benzer. Onun içindir ki Federal Film Akademi usta-çırak eğitimine büyük önem verir ve sizler için sektörün en iyi ustalarını bir araya getirir.

Federal Film Akademi's financial review

Employees

12

Employees

General Coordinator
Diksiyon ve Etkili İletişim Eğitmeni

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.