no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Finca Llíber (holidayhome B&B Jalon)

Finca Llíber (holidayhome B&B Jalon)


Finca Llíber (holidayhome B&B Jalon)'s financial review

Employees

2


Finca Llíber (holidayhome B&B Jalon) information

Een bijzondere locatie, onze Finca, die voor iedereen wat te bieden heeft. Zoals een prachtig uitzicht op de wijnvallei van Xaló (Jalón) vanaf onze diverse terrassen. Heerlijke ligplekjes in de zon, of in de schaduw van de Johannesbroodbomen, bij het zwembad of gewoon op een rustig plekje met veel privacy. Liefhebber van zelf koken? De keukens van zowel de Casita als de Cabaña zijn volledig uitger...
Een bijzondere locatie, onze Finca, die voor iedereen wat te bieden heeft. Zoals een prachtig uitzicht op de wijnvallei van Xaló (Jalón) vanaf onze diverse terrassen. Heerlijke ligplekjes in de zon, of in de schaduw van de Johannesbroodbomen, bij het zwembad of gewoon op een rustig plekje met veel privacy. Liefhebber van zelf koken? De keukens van zowel de Casita als de Cabaña zijn volledig uitgerust en voorzien van basisingrediënten als kruiden, peper, thee en – uiteraard – eersteklas lokale olijfolie. Wij helpen graag met adressen van marktjes en winkels in de omgeving, voor de heerlijkste groenten, vlees en andere voedingsmiddelen. Gelukzalig achterover leunen (vakantie!!) en je laten verrassen kan vanzelfsprekend ook: wij koken, in overleg, ‘wat de pot schaft'. Wie daar zin in heeft schuift aan. En tenslotte: ook per fiets gemakkelijk bereikbaar, de leukste restaurants in het nabijgelegen Jalón of per auto in de wijdere omgeving. Wij kunnen onze gasten onder brengen in meerdere accommodaties op het terrein van Finca Llíber. De Casita, Cabaña en B&B-kamer zijn voorzien van alle benodigdheden voor een zorgeloze, totaal relaxte vakantie. Willen jullie met zijn tweeën komen? Of met (kleine) kinderen, familie, vrienden, de wielrenploeg, het hockeyteam? Geen probleem, heel erg leuk! Wij zorgen voor het hele gezelschap, reserveren voor groepen tot circa twaalf personen is mogelijk. En alle kamers zijn voorzien van een badkamer.Been there, seen it, done it: wij kennen de vele mogelijkheden uit eigen, rijke ervaring. Die we heel graag met onze gasten delen, om jou een supervakantie te bezorgen.

Finca Llíber (holidayhome B&B Jalon) industries

Culinair
Hospitality
Tuinonderhoud
Sfeer

Finca Llíber (holidayhome B&B Jalon)'s financial review

Employees

2

Technologies

Email Delivery
Email Delivery
Hosting
Email Marketing
Tag Management

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.