no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Finca Pamel

Finca Pamel


Finca Pamel's financial review


Finca Pamel information

Finca Pamel es una finca familiar ubicada en La Villa de Los Santos, que a través del turismo busca dar a conocer la agricultura y ganadería en la región de Azuero. Al tener como fronteras el Sitio Arquelógico Cerro Juan Díaz que fue un asentamiento indígena hace 200 años A.C. y el río navegable La Villa; es el lugar ideal para hablar de la historia de Los Santos, por consiguiente de Panamá; ya q...
Finca Pamel es una finca familiar ubicada en La Villa de Los Santos, que a través del turismo busca dar a conocer la agricultura y ganadería en la región de Azuero. Al tener como fronteras el Sitio Arquelógico Cerro Juan Díaz que fue un asentamiento indígena hace 200 años A.C. y el río navegable La Villa; es el lugar ideal para hablar de la historia de Los Santos, por consiguiente de Panamá; ya que es en este pueblo donde inicia la gesta independentista de la Corona Española.Desconéctate del estrés del día a día, conoce la verdadera campiña panameña, disfruta de la historia sobre la cual se cimienta el Panamá de hoy y relájate en alguna de nuestras cómodas habitaciones. Esto y mucho más es Finca Pamel.

Finca Pamel industries

Ganaderia
Agroturismo
Turismo
Agricultura

Finca Pamel's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.