no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Fries Financieel Fundament

Fries Financieel Fundament


Fries Financieel Fundament's financial review

Employees

1


Fries Financieel Fundament information

Onze gezamenlijke ambitie is om als netwerk te werken en te bouwen aan een Fries Financieel Fundament. Vooral in tijden van crises staan we paraat om te doen wat nodig is om te voorkomen dat Friese inwoners in betalingsproblemen terechtkomen. Daarom ontmoeten we elkaar, zoeken we de verbinding op en inspireren elkaar op het Station. Fries Financieel Fundament is een van de preventieprogramma's van...
Onze gezamenlijke ambitie is om als netwerk te werken en te bouwen aan een Fries Financieel Fundament. Vooral in tijden van crises staan we paraat om te doen wat nodig is om te voorkomen dat Friese inwoners in betalingsproblemen terechtkomen. Daarom ontmoeten we elkaar, zoeken we de verbinding op en inspireren elkaar op het Station. Fries Financieel Fundament is een van de preventieprogramma's van de Friese Preventieaanpak. Wij nodigen iedereen, zoals onderwijs, ondernemers, organisaties op het gebied van Welzijn en of vrijwilligers van harte uit om als nieuwe partner bij het netwerk Fries Financieel Fundament aan te sluiten. Dat kan door je aan te sluiten bij onze coalitie Fries Financieel Fundament. In verschillende sporen werken we aan bovenlokale projecten die het elke inwoner van Friesland makkelijker maakt om ondersteuning te krijgen zodra men niet of moeilijk uitkomt met het inkomen. Om dat te bewerkstelligen hebben we de volgende sporen uitgezet:Spoor 1: Op spoor 1 kunnen werkgevers binnen hun bedrijf de training Geldzorgen de baas uit laten voeren.Spoor 2: Gemeenten kunnen op spoor 2 de NSR en eventueel ook de Voorzieningenwijzer implementeren.Spoor 4a: Op spoor 4a staan ervaringsdeskundigen (opgeleid in Friesland) klaar om ingezet te worden bij het maken van plannen, beleid en uitvoering.Spoor 4B: Het Inclusive Lab van de NHL onderzoekt en denkt op spoor 4b mee in wat nodig is en onderzoekt wat werkt.Spoor 5: Het middelbaar beroepsonderwijs werkt in spoor 5 aan financieel fitte studenten.Spoor 6: De huidige energiecrisis wordt in spoor 6 op verschillende manieren uitgelicht, met als belangrijkste opgave om energiearmoede in Fryslân te verminderen en het perspectief van inwoners te vergroten. Binnen dit spoor wordt samengewerkt met gemeenten en woningcorporatie.We kunnen ons voorstellen dat je eerst nog wat meer informatie wilt hebben voordat je aansluit als partner van ons netwerk. Neem gerust contact op!

Fries Financieel Fundament industries

Nonprofit organization management

Fries Financieel Fundament's financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.