no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Futurexecutives

Futurexecutives


Futurexecutives' financial review


Futurexecutives information

Turkishtime, Yeni Bir Lider ve Assessment Systems, alanlarında öncü ve uzman olmanın gerektirdiği şekilde Türk iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yeni nesil liderlere rol model oluşturmak amacıyla Futurexecutives Projesi için bir araya geldi. Proje, Türk iş dünyasının VUCA şartlarında başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu yeni nesil liderleri keşfetmeyi amaçlıyor.Bir süredir VUCA dünyasında yaşıyor ve bu...
Turkishtime, Yeni Bir Lider ve Assessment Systems, alanlarında öncü ve uzman olmanın gerektirdiği şekilde Türk iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yeni nesil liderlere rol model oluşturmak amacıyla Futurexecutives Projesi için bir araya geldi. Proje, Türk iş dünyasının VUCA şartlarında başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu yeni nesil liderleri keşfetmeyi amaçlıyor.Bir süredir VUCA dünyasında yaşıyor ve bu dünyada ayakta kalmaya çalışıyoruz. Bunun yanında kapımıza dayanmış olan Sanayi 4.0'ın gerekliliklerine ayak uydurmak için çabalıyoruz. İş dünyasının kuralları ve dinamikleri değişiyor; bir taraftan belirsizliklerle mücadele ediyor, diğer taraftan hızla değişen koşullara uyum sağlamak için devasa yatırımlar yapıyoruz. Almamız gereken riskler her zamankinden daha fazla, atmamız gereken adımlar her zamankinden daha cesur. Bu şartlar altında, başarıyı sürdürülebilir kılacak yeni nesil liderlere ihtiyaç duyuyoruz.Futurexecutives Projesi ile Türk iş dünyasının geleceğini şekillendirecek geleceğin yetkinliklerine sahip potansiyel liderlerinin bilimsel yöntemler kullanılarak keşfedilmesi, geleceğin potansiyel liderlerinin güçlü ve gelişime açık yanlarına dair kişisel farkındalıklarının arttırılması ve bu yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Futurexecutives industries

Human resources

Futurexecutives' financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.