no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

GIV ORDET TIL

GIV ORDET TIL


GIV ORDET TIL's financial review

Employees

1


GIV ORDET TIL information

Jeg rådgiver virksomheder om og underviser i digital strategi og kommunikation. Og om digital branding af både virksomhed og medarbejdere – også kaldet employee advocacy.Jeg har 16 års erfaring med at arbejde både praktisk og strategisk med online branding, marketing og kommunikation. Og de seneste fire år som selvstændig konsulent, hvor jeg blandt andet holder foredrag, workshops og underviser i:...
Jeg rådgiver virksomheder om og underviser i digital strategi og kommunikation. Og om digital branding af både virksomhed og medarbejdere – også kaldet employee advocacy.Jeg har 16 års erfaring med at arbejde både praktisk og strategisk med online branding, marketing og kommunikation. Og de seneste fire år som selvstændig konsulent, hvor jeg blandt andet holder foredrag, workshops og underviser i:▸ employee advocacy▸ digital strategi▸ personlig branding▸ værdiskabende digitalt indholdJeg brænder så meget for at involvere medarbejderne i den digitale kommunikation, at jeg udgav bogen "Giv ordet til medarbejderne" (juni 2017). En bog med værktøjer, råd og inspiration fra cases fra danske virksomheder om, hvordan du kan arbejde med employee advocacy i din virksomhed.Jeg drømmer om at få flere til at dele deres viden, erfaring og oplevelser. Jeg tror på, at i fællesskab bliver vi klogere. Alle virksomheder har en mindre eller større hær af eksperter og passionerede medarbejdere, som det er værdifuldt at aktivere – både for virksomhedens skyld, for medarbejderne og for det digitale netværks skyld.Sammen med mig kan du og din virksomhed blive klogere på digital strategi, få indsigt i hvordan man skaber virkningsfuldt indhold i ord og billeder, blive klogere på hvordan man styrker brandet i fællesskab og på hvordan man får medarbejderne engageret.Jeg har en baggrund fra CBS som Cand.ling.merc. i kommunikation og formidling med speciale i online kommunikation. I september 2014 vandt jeg på vegne af Falck Sprogprisen for "Bedste tekst i sociale medier".

GIV ORDET TIL industries

Digital strategi
Medarbejder engagement
Employee advocacy
Digital kommunikation

GIV ORDET TIL's financial review

Employees

1

Technologies

Domain Name Services
Email Providers
E-commerce Platforms

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.