no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

GTS

GTS


GTS' financial review

Employees

8


GTS information

GTS, companie infiintata in 2008, este specializata in achizitionarea de piese de schimb, componente industriale, consumabile si materiale de ambalare.GTS Automatizari Industriale inseamna o echipa de profesionisti, intr-o continua dezvoltare cu o experienta indelungata in domeniu. Colaboram indeaproape cu peste 1500 de furnizori, astfel suntem capabili sa elaboram propuneri specifice pentru diver...
GTS, companie infiintata in 2008, este specializata in achizitionarea de piese de schimb, componente industriale, consumabile si materiale de ambalare.GTS Automatizari Industriale inseamna o echipa de profesionisti, intr-o continua dezvoltare cu o experienta indelungata in domeniu. Colaboram indeaproape cu peste 1500 de furnizori, astfel suntem capabili sa elaboram propuneri specifice pentru diverse exigente, prin combinarea tehnologiei avansate cu o expertiza tehnica buna.Valorile noastre prioritare sunt loialitatea si respectul pentru client. Astfel, am creat parteneriate solide alaturi de clientii nostri, oferind o gama completa de produse si servicii, potrivite pentru o majoritatea aplicatiilor industriale si nu numai.Oferim posibilitatea de a utiliza un SINGUR funizor pentru a simplifica si eficientiza procesul de achizitii din cadrul companiei dumneavoastra. Astfel, contribuim atat la reducerea si controlul costurilor clientului, cat si la scurtarea timpilor de aprovizionare.Raspundem prompt la nevoile fiecarui client, eficient si cu responsabilitate.Tot ce aveti nevoie - Un SINGUR furnizor!

GTS industries

Ambalaje
Cognex
Tot ce aveti nevoie un singur furnizor
Software

GTS' financial review

Employees

8

Technologies

Email Providers
Tag Management
E-commerce Platforms
Analytics and Tracking

Notable Alumni

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.