no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Garber Coaching ApS

Garber Coaching ApS


Garber Coaching ApS' financial review


Garber Coaching ApS information

Stresscoaching;er et særligt tilrettelagt coachingforløb til dig der har stress. Det kan anvendes som forebyggende og afhjælpende. Det henvender sig derfor både til dig der ER stressramt og til dig der ønsker værktøjer til at undgå stress.I et forløb, hjælper jeg dig med at få dig og dit liv i balance. Vi arbejder intenst på dit fysiske og psykiske overskud, så du hurtigst muligt kan blive dig sel...
Stresscoaching;er et særligt tilrettelagt coachingforløb til dig der har stress. Det kan anvendes som forebyggende og afhjælpende. Det henvender sig derfor både til dig der ER stressramt og til dig der ønsker værktøjer til at undgå stress.I et forløb, hjælper jeg dig med at få dig og dit liv i balance. Vi arbejder intenst på dit fysiske og psykiske overskud, så du hurtigst muligt kan blive dig selv igen og have et velfungerende liv.Et stresscoachingforløb er meget individuelt, men det tager typisk kun 2 ½ - 3 måneder fordelt på ca. 7 møder. Herefter er du stressfri og klædt på til at forebygge stress i fremtiden.Du vil allerede mærke effekt efter vores første/andet møde. Det kræver blot, at du har lysten og viljen til at tage imod min hjælp og derved hjælpe dig selv.Life Coaching:Er du "mellemtilfreds" her i livet og ønsker at ændre dette?Så er coaching noget for dig!Coaching er en samtale, hvor vi tager udgangspunkt i din nuværende situation. Vi fokuserer på nutiden og fremtiden. I samtalen guider jeg dig til at kunne definere dine potentialer og ressourcer.Jeg hjælper dig også med at definere, hvad du vil her i livet og hvad der forhindrer dig i at gøre det. Jeg motiverer, udfordrer og støtter dig i processen til at nå dit mål - eller måske give slip på dit mål.Du behøver ikke at have store problemer for at blive coachet. Alle emner er relevante, hvis de er relevante for dig. Du skal blot have et ønske, om at skabe positiv forandring i dit liv.Coaching er for dig der vil:- have hjælp til at nå dine personlige mål, som du af en eller anden grund ikke får prioriteret- øge din selvbevidsthed – hvorfor du lever det liv som du gør- have værktøjer til at håndtere udfordringer – både store og små- skabe positiv forandring i dit liv- have hjælp til at ændre vaner og mønstre, der forhindrer dig i at leve det liv du drømmer om- opnå mere ro og balance- finde dine indre styrker, ressourcer og potentialer- have større selvtilfredshed

Garber Coaching ApS industries

Professional training & coaching

Garber Coaching ApS' financial review

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.