no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

GewoanSu

GewoanSu


GewoanSu's financial review

Employees

16


GewoanSu information

𝐎𝐧𝐬 𝐃𝐍𝐀: 𝐖𝐢𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐢𝐣 🔥In de basis is de dienstverlening van elk uitzendbureau hetzelfde, wij geloven namelijk niet dat de dienstverlening op zich hetgeen is waar ons onderscheidend vermogen ligt. Waarbij de één bijvoorbeeld op de prijs gaat zitten en de ander meer richt op branche specialisatie, neuromarketing of zegt data-driven te zijn. Het verschil zit in het DNA van het bedri...
𝐎𝐧𝐬 𝐃𝐍𝐀: 𝐖𝐢𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐰𝐢𝐣 🔥In de basis is de dienstverlening van elk uitzendbureau hetzelfde, wij geloven namelijk niet dat de dienstverlening op zich hetgeen is waar ons onderscheidend vermogen ligt. Waarbij de één bijvoorbeeld op de prijs gaat zitten en de ander meer richt op branche specialisatie, neuromarketing of zegt data-driven te zijn. Het verschil zit in het DNA van het bedrijf. Wij als GewoanSu kijken met een andere kijk naar zaken als werk, werving & selectie, vacatures en marketing. Dit is dan ook de reden achter ons succes en dit willen we delen met onze (nieuwe) klanten. Gebruik maken van referral recruitment, social media en marketing... maar dan op onze manier. Het catchy maken van onze content, het inspelen op de intrinsieke behoeftes van verschillende doelgroepen en het veranderen van de manier waarop mensen uiteindelijk solliciteren en in sommige gevallen zelfs werken.𝗗𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗼𝗻𝘀 𝗗𝗡𝗔: ✅ Eigenwijs✅ Standvastig ✅ DoortastendWij kunnen natuurlijk een heel mooi verhaal verder op papier zetten, maar onderdeel van ons DNA is dat wij het graag laten zien, bij u langskomen om u te leren kennen en u uiteindelijk mee te nemen in onze wereld. Check onze website voor een impressie: www.gewoansu.nl en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

GewoanSu industries

Human resources
Human resources services

GewoanSu's financial review

Employees

16

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.