no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Globis

Globis


Globis' financial review

Employees

11


Globis information

Onze focus ligt steeds op de thema's communicatie en/of leidinggeven. We bieden vier manieren aan om hier rond te werken. Combinaties en varianten van deze manieren zijn steeds bespreekbaar!- Coaching op de werkvloer- Potentieelbepaling- Procesbegeleiding- TrainingWe werken steeds op maat, op verschillende niveaus: enerzijds op maat van jouw bedrijf, anderzijds op maat van het individu. We starten...
Onze focus ligt steeds op de thema's communicatie en/of leidinggeven. We bieden vier manieren aan om hier rond te werken. Combinaties en varianten van deze manieren zijn steeds bespreekbaar!- Coaching op de werkvloer- Potentieelbepaling- Procesbegeleiding- TrainingWe werken steeds op maat, op verschillende niveaus: enerzijds op maat van jouw bedrijf, anderzijds op maat van het individu. We starten steeds met het in kaart brengen van de plus- en aandachtspunten. We gieten dit in een persoonlijk verslag en koppelen dit terug met het bedrijf. Op basis daarvan bepalen we de focus van het traject. We ronden telkens af door de evolutie in kaart te brengen in een persoonlijk verslag, waarin we ook tips voor coaching omschrijven. Op die manier bestendigen we de transfer op de werkvloer.Mensen zijn de motor van je organisatie. Communicatie is daarbij cruciaal om die motor te laten draaien. Het is dan ook belangrijk om daar als bedrijf in te investeren opdat de communicatie zo optimaal mogelijk kan verlopen. GLOBIS cvba ondersteunt je daarin. Omdat mensen goud waard zijn!- Qfor- Erkend dienstverlener KMO-portefeuille- Komt in aanmerking voor Betaald Educatief Verlof

Globis industries

Human resources

Globis' financial review

Employees

11

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.