no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Grand House Mobilya

Grand House Mobilya


Grand House Mobilya's financial review

Employees

2


Grand House Mobilya information

GRAND HOUSE bir Hakan & Ayhan Mobilya kuruluşudur. Hakan&Ayhan Mobilya 2001 yılında İstanbul'da kurulmuş olup köklü bir üretici firmadır. Kurulduğu günden bu yana, insan emeğini birleştirip topluma ve çevreye duyarlı üretim anlayışını sürdürerek geldiği günümüzde 3500 m2 alanda hizmet vermekte ve mobilya üretiminin tüm aşamalarını bünyesinde gerçekleştirmektedir. Kişiye özel ürün çeşitliliğinde, d...
GRAND HOUSE bir Hakan & Ayhan Mobilya kuruluşudur. Hakan&Ayhan Mobilya 2001 yılında İstanbul'da kurulmuş olup köklü bir üretici firmadır. Kurulduğu günden bu yana, insan emeğini birleştirip topluma ve çevreye duyarlı üretim anlayışını sürdürerek geldiği günümüzde 3500 m2 alanda hizmet vermekte ve mobilya üretiminin tüm aşamalarını bünyesinde gerçekleştirmektedir. Kişiye özel ürün çeşitliliğinde, dünya trendlerine uyumluluğunda ve etkin pazarlama yöntemleriyle mobilya sektörüne yön veren firmamız; farklı tasarımları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin saygın mobilya üreticileri arasında yer almaktadır. Satış ağımızın önemli bir parçası olan GRAND HOUSE'un ürünlerinde detaya verilen özen ve ince bir anlayış vardır. Müşterilerine kendilerini iyi hissetmeleri için isteklerini ve hayallerini son derece iyi anlayıp ona göre sonsuz seçenek yelpazesiyle sipariş üzerine özel ürün, hizmet vererek mükemmel ortamlar hazırlar ve hayalleri gerçeğe dönüştürür. GRAND HOUSE yaşam alanınız için her şeyi bulabileceğiniz, zevk ve ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak tasarlanmış zengin ürün çeşitliliği sunar. GRAND HOUSE markası bizim imzamız, müşteri yüzümüzdür.

Grand House Mobilya industries

Furniture
Home decor

Grand House Mobilya's financial review

Employees

2

Technologies

Load Balancers
CSS and JavaScript Libraries
Tag Management
SSL Certificates

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.