no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Hacıbeyoğlu Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Ltd. şti

Hacıbeyoğlu Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Ltd. şti


Hacıbeyoğlu Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Ltd. şti's financial review

Employees

4


Hacıbeyoğlu Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Ltd. şti information

1959 yılından beri ülkemiz tarımının gelişmesinde büyük önem taşıyan tarımsal mekanizasyon alanında faaliyet gösteren firmamız, ekim öncesi toprağın hazırlanmasından ekime sonrasında bakım ve gübreleme işlemleri ve hasat gibi çeşitli tarımsal işlerde kullanılan; Dipkazan, Kültüvatör, Rotovatör, Rototiller, Pnömatik Ekim Makinası, Gübre Serpme, Sıra Arası Çapa Makinası, Sap Parçalama Makinası, Mısı...
1959 yılından beri ülkemiz tarımının gelişmesinde büyük önem taşıyan tarımsal mekanizasyon alanında faaliyet gösteren firmamız, ekim öncesi toprağın hazırlanmasından ekime sonrasında bakım ve gübreleme işlemleri ve hasat gibi çeşitli tarımsal işlerde kullanılan; Dipkazan, Kültüvatör, Rotovatör, Rototiller, Pnömatik Ekim Makinası, Gübre Serpme, Sıra Arası Çapa Makinası, Sap Parçalama Makinası, Mısır Silaj Makinası, Biçerbağlar, Çayır Biçme Makinaları, Ot Toplama, Ot Dağıtma Makinası ve Balya Makinası, Yem karma ve Dağıtma Römorkları gibi çok çeşitli makinaları son teknolojiye uygun olarak imal etmektedir.HB Makine, son olarak tarımın yanı sıra farklı sektörlerin de ihtiyaçlarından yola çıkarak tasarım üstünlükleri sayesinde en dengeli, sınıfında iddialı kaldırma kapasitesi ve çalışma hızı sayesinde yüksek performansı ile verimliliğinizi artıracak çok amaçlı inşaat ve kazı makinalarından Mini Yükleyicileri üreterek HB Makine, ayrıcalığı, garanti ve güvencesi ile hizmetinize sunmuş bulunmaktadır.

Hacıbeyoğlu Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Ltd. şti industries

Machinery
Agriculture, construction, mining machinery manufacturing

Hacıbeyoğlu Mühendislik ve Makine Sanayi Ticaret Ltd. şti's financial review

Employees

4

Technologies

Domain Name Services
Tag Management
CSS and JavaScript Libraries
Frameworks and Programming Languages
Online Video Platforms

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.