no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Hager Sverige

Hager Sverige


Hager Sverige's financial review

Employees

40


Hager Sverige information

Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Den underliggande idén med allt vi gör är att gynna våra kunder och lägger stor vikt vid enkelhet och användarvänlighet. Vi är innovativa och a...
Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Den underliggande idén med allt vi gör är att gynna våra kunder och lägger stor vikt vid enkelhet och användarvänlighet. Vi är innovativa och arbetar kontinuerligt på att förbättra och förenkla våra produkter och tjänster för våra kunder. 80% av våra produkter och system är mindre än fem år gamla vilket alltid ger våra kunder en möjlighet att möta nya utmaningar i sitt arbetsliv effektivt. Hager är ett familjeägt företag med mer än 11.500 anställda, tillverkning på 25 platser runt om i världen och kunder i mer än 136 länder. Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.Vi arbetar efter klart definierade värderingar. Vi investerar i våra anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med vårt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva. Att tänka och agera på lång sikt hjälper oss systematiskt att undvika risker och utnyttja möjligheter tidigare och med större genomslag. Hållbarhet är därför nyckeln till vår långsiktiga framgång.

Hager Sverige industries

Electrical safety
Electrical/electronic manufacturing
Appliances, electrical, & electronics manufacturing
Mechanical or industrial engineering

Hager Sverige's financial review

Employees

40

Technologies

Employees

Sales Representative

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.