no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Handbalvereniging Borhave

Handbalvereniging Borhave


Handbalvereniging Borhave's financial review


Handbalvereniging Borhave information

Op 16 maart 1970 vind in Hotel v.d. Werf te Borne een bijzondere vergadering plaats. De afdeling handbal van de voetbalvereniging NEO, gaat op eigen kracht verder. Vanaf 1968 is deze afdeling opgericht en voer onder de wind van NEO, maar vanaf het begin had men als doel uiteindelijk een zelfstandige vereniging te worden. De heer H.J. Davina wijst er tijdens deze vergadering op dat de oprichting va...
Op 16 maart 1970 vind in Hotel v.d. Werf te Borne een bijzondere vergadering plaats. De afdeling handbal van de voetbalvereniging NEO, gaat op eigen kracht verder. Vanaf 1968 is deze afdeling opgericht en voer onder de wind van NEO, maar vanaf het begin had men als doel uiteindelijk een zelfstandige vereniging te worden. De heer H.J. Davina wijst er tijdens deze vergadering op dat de oprichting van de handbalclub destijds tot stand was gekomen in goede samenwerking met NEO. Hij uitte ook zijn grote waardering en dank aan het bestuur van NEO voor de grote medewerking in de opbouwperiode met name in het organisatorische en financiële vlak.Besloten werd een eigen vereniging op te richten die de naam Bornse handbalvereniging, afgekort "Borhave" zal krijgen. De naam heeft ook nog een tweede betekenis; "have" betekent n.l. ook "bezit" zodat de handbalvereniging zichzelf ziet als bezit van de gehele Bornse gemeenschap. Iedereen kan dan ook lid worden van de vereniging.Nu in 2018 is Borhave uitgegroeid tot een mooie handbalvereniging met +/-250 leden. Het eerste damesteam draait nu voor het derde seizoen al mee in de 'ere divisie'. Daarnaast is de jeugd een belangrijk speerpunt. Ook hier draaien een aantal jongens en meisjes teams mee in de landelijke divisies. Hier zetten we als vereniging dan ook hoog op in. Gezelligheid en plezier in het sporten en er omheen hoort er ook bij en dat willen wij als club dan ook graag uitstralen. Kortom we zijn een club met ambitie die ook het sociale aspect belangrijk vind. Ben je nieuwsgierig, kom eens kijken. Je bent altijd welkom.

Handbalvereniging Borhave industries

Sports
Spectator sports

Handbalvereniging Borhave's financial review

Technologies

Notable Alumni

Marcel Varenhorst
Deeltijd pensionado met ruimte voor kortlopende deeltijd opdrachten, Water is het kernwoord
Pensioenfonds ABP

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.